Rămâi conectat

Politică Administrație

Primarul Traian Ursaleș va candida la Meteș din partea MP: Sper să mă dea PNL afară din partid. Sunt un băsist convins

Dragoş Suciu

Publicat

în

Declarația zilei aparține primarului comunei Meteș, Traian Ursaleș, care a venit, vineri, la o conferință organizată de Mișcarea Populară Alba și a spus că speră să fie dat afară din Partidul Național Liberal.

Traian Ursales04

Traian Ursaleș și-a justificat declarația spunând că el niciodată nu a recunoscut că este membru al PNL, fiind înscris în PD, transformat în PDL.

Traina Ursaleș, care este înscris în fundația Mișcarea Populară, a repetat că este un băsist convins, iar dacă Mișcarea Populară nu s-ar fi înființat tot nu ar fi candidat din partea PNL-ului, ci independent.

”Mie mi se pare un lucru ciudat, în atâția ani, să te lupți unul cu altul și peste noapte să devii frate (n.r. PDL-PNL). E un lucru forțat. Sunt multe cazuri în județ care vor izbucni”, a afirmat Ursaleș.

Acesta a mai spus că, dacă va fi dat afară din PNL mâine, poimâine se va înscrie în MP și nu face singur acest pas pentru a nu-și pierde funcția de primar.

După declarațiile primarului Traian Ursaleș, Clement Negruț a reamintit scena în care Traian Băsescu a spus ”adio PDL” de la perdeluță. ”De la momentul în care Băsescu a spus adio, m-a sunat și m-a întrebat (n.r. Ursaleș), ce faci? Și i-am spus, din momentul acela și eu am plecat. Mi-a spus următorul lucru, indiferent ce proiect va fi al președintelui Băsescu acolo voi fi și eu. Când nu se știa nimic”, a afirmat Negruț.

Citește și Selfie cu Băsescu, la ”Sărbătoarea Mocanilor” de la Meteș: Fostul președinte a primit cadouri, a servit țuică și a gustat din produse tradiționale


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național

Bogdan Ilea

Publicat

în

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național În cadrul ședinței de colegiu prefectural, Inspectorul Școlar General Adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Alba, Dan Chercheș a vorbit despre învățământul dual din județ. La nivel național România ponderea învățământului dual este de doar 3%, în timp ce în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea