Primarul și viceprimarul din Sebeș se vor AUTOIZOLA în urma vizitei ministrului Transporturilor, Lucian Bode. Activitatea primăriei Sebeș continuă

Primarul și viceprimarul din Sebeș se vor AUTOIZOLA în urma vizitei ministrului Transporturilor, Lucian Bode. Activitatea primăriei Sebeș continuă

Potrivit unui comunicat, primarul orașului Sebeș, Dorin Nistor și viceprimarul Adrian Bogdan, au luat decizia de a se autoizola la domiciliu, până la comunicarea oficială a rezultatului testului de COVID-19.

Decizia vine în urma recentei vizite la Sebeș, a lui Lucian Bode, ministrul Transporturilor, care este suspect de coronavirus, după ce un coleg de-al său de partid a fost depistat pozitiv. Ministrul va efectua de urgență un test, care să confirme sau să infirme infectarea cu coronavirus.

INFORMARE COVID-19

Activitatea Primăriei Municipiului Sebeș va continua în condițiile comunicate oficial, deoarece primarul Dorin Nistor și viceprimarul Adrian Bogdan nu s-au întors la sediul instituției după vizita în teren. La nivelul Municipiului Sebeș funcționează un comitet pentru situații de urgență, iar activitățile curente vor fi coordonate de către primar telefonic și on-line.

Reamintim că virusul se transmite doar în contact direct cu o persoană bolnavă, însă pentru e elimina orice fel de suspiciuni, reprezentanții Municipiului Sebeș, care au asistat la vizita ministrului, se vor autoizola la domiciliu, vor informa DSP Alba și vor aștepta rezultatul testului efectuat de ministrul Lucian Bode.

Senatorul constănțean PNL, Vergil Chițac, a fost depistat pozitiv cu COVID-19, împreună cu soția sa.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...