Rămâi conectat

Curier Județean

Primarul Horaţiu Josan îl propune pe Sergiu Paşca pentru titlul de Cetăţean de Onoare al municipiului Aiud

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În semn de recunoaştere, primarul municipiului Aiud –  Mihai Horaţiu Josan a anunţat că va propune Consiliului Local Aiud  în şedinţa viitoare să i se acorde cercetătorului Sergiu Paşca – marele câştigător al concursului “Premiile LSRS pentru Excelenţă Academică în Străinătate”,  titlul de Cetăţean de Onoare al municipiului Aiud. Sergiu a câştigat marţi seara Marele Premiu al Galei LSRS 2013,  fiind declarat “Studentul Român al Anului din Străinătate”.

Despre performanţa lui Sergiu Paşca, primarul municipiului Aiud, Mihai Horaţiu Josan, ne-a declarat:

„Sunt extrem de mândru de premiul pe care l-a obţinut Sergiu Paşca, declarat „Studentul Român al Anului din Străinătate”. Învăţământul a fost pentru mine o prioritate constantă, iar atunci când se întâmplă astfel de evenimente, cum e şi această premiere, am satisfacţia împlinirii unei investiţii ale cărei rezultate se văd în timp. Aiudul are capacitatea, iată, de a pregăti copii extraordinari, care fructifică prin muncă şi curaj resursele pe care le au la dispoziţie şi care decid, într-un moment de inspiraţie, că pot să devină cineva. Iar Sergiu a demonstrat asta cu brio, motiv pentru care voi fi mai mult decât onorat să propun Consiliului Local să îi acorde titlul de cetăţean de onoare al municipiului Aiud, sens în care voi pregăti proiectul de hotărâre pentru şedinţa viitoare. Este, cred eu, cel mai potrivit semn de recunoaştere publică a valorii sale şi, totodată, un gest prin care îi mulţumim pentru faptul că face cinste municipiului Aiud”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta

Unirea Ziarul

Publicat

în

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea