Rămâi conectat

Ştirea zilei

Primarul din Aiud, Horațiu Josan, nu mai candidează pentru un nou mandat. Patru liberali se luptă în cursa internă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Edilul Aiudului, Horațiu Josan, a anunțat marți într-o conferință de presă că nu mai candidează pentru un nou mandat. Acesta a precizat că în cursa internă din PNL Alba pentru candidatura la funcția de primar au rămas patru candidați.

Este vorba despre Alin Florea și Ștefan Rodean din partea vechiului PNL și Oana Badea și Aurel Fleșer din partea fostului PD-L.

Horatiu JosanChiar astăzi, potrivit edilului Horațiu Josan, Biroul Permanent al vechiului PNL se întrunește pentru a decide pe care dintre cei doi candidați îi va susține în batălia finală din interiorul partidului.

“Nu mai candidez la funcția de primar și asta am mai spus-o și cu alte ocazii (…)

Am considerat că patru mandate de primar și două de consilier local, respectiv 24 de ani în administrația publică locală mi-au fost suficienți”, a spus Horațiu Josan.

 

Alin Florea are 34 de ani și este purtătorul de cuvânt al Primăriei Aiud, iar Ștefan Rodean este șeful Serviciului Public de Administrare al Patrimoniului Local al Consiliului Local Aiud.

 

Candidatul PNL pentru Primăria Aiud se va lupta cu candidatul PSD-ului, iar cel mai probabil acesta va fi Liviu Rusu.

 

În ceea ce privește planurile politice de viitor, Horațiu Josan a declarat că va candidat pe lista PNL pentru un post de consilier județean și de asemnea și-a depus candidatura în interiorul PNL pentru un loc pe lista de parlamentari, mai precis de deputați, considerând că poate astfel să pună în practică experiența bogată pe care a dobândit-o în administrație și politică. (B.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea