Primarul ales al orașului Abrud, Cristian Alexandru Albu, a intrat în izolare, după ce soția sa a fost testată pozitiv cu COVID-19

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Primarul ales al orașului Abrud, Cristian Alexandru Albu, a intrat în izolare cu familia, după ce soția sa a fost confirmată pozitiv cu noul coronavirus.

„În urma testării perioadice care se efectuează personalului CIA Abrud, soția mea, alături de alte două persoane, au fost testate pozitiv. În consecință, vă anunțam că am intrat în autoizolare, împreună cu familia mea. Vom respecta în totalitate protocolul impus și ancheta epidemiologică.

Pro România - Misiunea ieșirii din criză

Dată pentru validarea mandatului de primar nu a fost încă stabilită, dar dacă va fi stabilită în cele 14 zile în care voi fi în izolare, vom respecta întocmai normele legale care prevăd astfel de situații. Orice schimbare intervine, vă voi comunica, în mod oficial, pe pagina aceasta.

Așa cum s-a văzut în utimul timp, situația pandemică nu are o evoluție favorabilă, de aceea, fiecare dintre noi trebuie să ne luăm măsurile de prevenție necesare. În acest moment, soția mea este bine, nu prezintă simptome, dar acest virus s-a dovedit că reacționează diferit pentru fiecare persoană, de aceea, prevenția ar trebui să fie prioritate pentru noi în această perioadă”, a declarat noul primar al Abrudului.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419