Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

Primarul ales al orașului Abrud, Cristian Alexandru Albu, a intrat în izolare, după ce soția sa a fost testată pozitiv cu COVID-19

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Primarul ales al orașului Abrud, Cristian Alexandru Albu, a intrat în izolare cu familia, după ce soția sa a fost confirmată pozitiv cu noul coronavirus.

„În urma testării perioadice care se efectuează personalului CIA Abrud, soția mea, alături de alte două persoane, au fost testate pozitiv. În consecință, vă anunțam că am intrat în autoizolare, împreună cu familia mea. Vom respecta în totalitate protocolul impus și ancheta epidemiologică.

Dată pentru validarea mandatului de primar nu a fost încă stabilită, dar dacă va fi stabilită în cele 14 zile în care voi fi în izolare, vom respecta întocmai normele legale care prevăd astfel de situații. Orice schimbare intervine, vă voi comunica, în mod oficial, pe pagina aceasta.

Așa cum s-a văzut în utimul timp, situația pandemică nu are o evoluție favorabilă, de aceea, fiecare dintre noi trebuie să ne luăm măsurile de prevenție necesare. În acest moment, soția mea este bine, nu prezintă simptome, dar acest virus s-a dovedit că reacționează diferit pentru fiecare persoană, de aceea, prevenția ar trebui să fie prioritate pentru noi în această perioadă”, a declarat noul primar al Abrudului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Foto: Candidat la Primărie și ghid turistic. Voicu Vușcan, surprins în Cetate alături de ambasadorul Chinei în România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Candidat la Primărie și ghid turistic. Voicu Vușcan, surprins în Cetate alături de ambasadorul Chinei în România Voicu Vușcan candidează pentru funcția de primar al municipiului. În prima zi de campanie, acesta a fost văzut nu alături de colegi, în cadrul vreunei acțiuni electorale, ci tocmai în compania excelenței sale, Han Chunlin, ambasadorul Chinei în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea