Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Primăria Rădești s-a mutat în „casă nouă”, de Sfintele Paști. Clădirea a fost reabilitată și dotată la standarde europene

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Primaria Rădești s-a mutat in casa noua, fiind reabilitată, modernizată si dotată la standarde europene.

De acum, Comuna Rădești se poate lauda, cu unul dintre cele mai moderne si mai frumoase sedii de primarie din judetul Aba. Nu s-a făcut o inaugurare oficială, cu tăiere de panglică, dar personalul din cadrul administrației locale și-a reluat activitatea în cursul acestei săptămâni, în clădirea (cu totul schimbată) în care a funcționat decenii de-a rândul.

Timp de un an, pe timpul lucrărilor de reabilitare – modernizare, activitatea primăriei s-a desfășurat (este adevărat destul de greu) în spații amenajate la Căminul Cultural din localitate.

Ideea renovarii construcției i-a aparținut edilului Alin Nicula, acesta fiind unul dintre obiectivele propuse de când a devenit primar al localității.

Potrivit primarului, investiția a început anul trecut și s-a ridicat la suma de 1.172.199, 30 lei: Din fonduri europene – 343.824,71 lei și 828.374,59 lei din bugetul local. S-au realizat lucrări de amvelopare clădire, schimbare instalații termice și electrice, un nou sistem de încălzire centrali, schimbat acoperiș, linie modernă de telefonie, mobilier nou, recompartimentare spații, instalații supraveghere cu camere video interior și exterior, computere noi, sală de ședințe ș.a.

„Am reușit să finalizăm ce ne-am propus si cred ca a iesit ceva deosebit.Deși termenul de finalizare a investiției era luna octombrie 2021, am reușit să devansăm acest termen cu 7 luni, ceea ce înseamnă ceva.

Încă de pe vremea când am deținut funcția de viceprimar m-am gândit la reabilitarea și modernizarea construcției, iar faptul ca am reusit acest lucru reprezinta pentru mine o împlinire.
Era necesar sa să avem un sediu modern, transformat radical într-o instituție la standarde europene, care să răspundă nevoilor actuale”, a declarat primarul Alin Nicula.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Rețeaua de apă potabilă și canalizare va fi extinsă în mai multe sate din comuna Ighiu: A fost semnat procesul-verbal de predare-primire a amplasamentului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Rețeaua de apă potabilă și canalizare va fi extinsă în mai multe sate din comuna Ighiu: A fost semnat procesul-verbal de predare-primire a amplasamentului Rețeaua de apă potabilă și canalizare va fi extinsă în mai multe sate din comuna Ighiu. În zilele de 15 și 24 aprilie au fost semnate procesele-verbale de predare-primire a amplasamentelor, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea