Rămâi conectat

Ştirea zilei

Primăria Ocna Mureș vine cu PRECIZĂRI după ce un șofer și-a „rupt” mașina într-o groapă nesemnalizată

Ziarul Unirea

Publicat

în

Primăriei Ocna Mureș a transmis precizări în cazul cazul șoferului care și-a avariat mașina joi seara, după ce a intrat cu autoturismul într-o groapă din asfalt.
„Referitor la lucrările efectuate pe strada Vasile Alecsandri, Primăria orașului Ocna Mureș anunță că în zona respectivă au fost efectuate o serie de intervenții la rețeaua de gaz de către SC DELGAZ GRID SA. Datorită acestui fapt au fost necesare săpături în carosabil, responsabilitatea refacerii acestuia revenind în totalitate executantului lucrării.
Aducerea a carosabilului la starea inițială este în responsabilitatea SC DIFERIT SRL CLUJ, care are contract cu SC DELGAZ GRID SA pentru astfel de lucrări de refacere a drumurilor, inclusiv semnalizarea corespunzătoare a acestora pe durata de execuție, conform reglementărilor în vigoare.
Pe strada Vasile Alecsandri lucrările nu au fost finalizate, inclusiv refacerea carosabilului, și în consecință nu au fost recepționate de către Primăria orașului Ocna Mureș.
În consecință, orice incident apărut până la recepționarea acestor lucrări de către Primăria orașului Ocna Mureș, inclusiv aducerea carosabilului la starea inițială, este strict în responsabilitatea executantului lucrărilor respective.
Având în vedere cele prezentate mai sus, în mod evident orice despăgubire solicitată de persoane implicate în incidente datorate lucrărilor, petrecute până la recepționarea acestora de către Primăria orașului Ocna Mureș, se vor îndrepta direct către constructorul intervenției respective.
Acest lucru este valabil pentru orice lucrare ce se execută pe domeniul public al orașului Ocna Mureș.”, au precizat reprezentanții primăriei.

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea