Primăria Municipiului Blaj anunță că situația este sub control în privința persoanelor izolate la domiciliu

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia
Primăria Municipiului Blaj anunță că situația este sub control în privința persoanelor izolate la domiciliu

Primăria Municipiului Blaj asigură locuitorii orașului că toate persoanele despre care au existat informații că au revenit în țară din zonele afectate de epidemia de COVID-19 (coronavirus) au fost verificate de reprezentanții Poliției și Direcției de Sănătate Publică Alba, iar acolo unde a fost cazul, s-a impus măsura izolării la domiciliu.

Persoanele izolate la domiciliu sunt monitorizate permanent de către echipaje de Poliție și Poliție Locală, iar colaborarea dintre autoritățile locale, structurile MAI și Direcția de Sănătate Publică Alba este foarte bună.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

La Blaj au fost luate toate măsurile preventive, necesare și recomandate în contextul epidemiologic actual. Vom reveni cu precizări ori de câte ori este necesar.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Rugăm cetățenii să manifeste responsabilitate, să se informeze doar din surse oficiale și să respecte recomandările autorităților competente!

Reamintim faptul că, potrivit unei Hotărâri a Comitetului Local pentru Situații de Urgență s-a decis interzicerea circulației atelajelor cu tracțiune animală, pe drumurile publice de pe raza municipiului Blaj.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419