Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

Primăria îi sărbătorește pe seniorii orașului – premiu pentru un albaiulian care a împlinit 100 de ani

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Primăria Alba Iulia propune acordarea sumei de 500 de lei domnului Todor Dreghiciu, din Alba Iulia, cu ocazia împlinirii vârstei de 100 de ani. În acest sens va supune spre aprobarea Consiliului Local un proiect de hotărâre.

Domnul Todor Dreghiciu este născut la data de 23 martie 1913, în localitatea Oarda de Sus. Provine dintr-o familie cu încă trei frați; mama sa a murit când acesta a împlinit vârsta de 13 ani, fiind crescut doar de tatăl său. Nici unul dintre cei trei frați ai săi nu mai trăiesc în prezent. Domnul Todor Dreghiciu, împreună cu soția sa, cu care s-a căsătorit în anul 1937, au avut doi copii; este văduv din anul 1987”, se arată în raportul de specialitate întocmit de Serviciul Public de Asistență Socială din subordinea primăriei.

În prezent acesta locuiește în Alba Iulia și este sprijinit în toate activitățile zilnice de fiica sa, în vârstă de 74 de ani, mai arată reprezentanții SPAS.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Voucherele de vacanță 2024 impozitate cu 20%: Banii pe care angajații urmează să ii piardă din salarii

Bogdan Ilea

Publicat

în

Voucherele de vacanță 2024 impozitate cu 20%: Banii pe care angajații urmează să ii piardă din salarii Voucherele de vacanță 2024 urmează să fie impozitate cu 20%. Președintele Sindicatului Independent din Învățământul Preuniversitar Sector 4, a explicat modul în care acestea se vor calcula. Chiar dacă valoarea voucherelor de vacanță a crescut în 2024 la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea