Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Primăria Alba Iulia vrea să construiască un ansamblu de locuințe sociale în zona Talcioc. Pleșa: Va fi o comunitate care va avea inclusiv cabinet medical și post de poliție locală

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Primăria Alba Iulia vrea să construiască un ansamblu de locuințe sociale în zona Talcioc. Pleșa: Va fi o comunitate care va avea inclusiv cabinet medical și post de poliție locală

50.000 de metri pătrați vor fi destinați construirii de locuințe sociale, în Alba Iulia. Fie prin fonduri europene,  fie din bugetul local, anul viitor va începe construcția primelor două blocuri de locuințe sociale. Ansamblul, gândit în zona Talcioc, va fi construit ca și o mică comunitate, a declarat la Unirea FM viceprimarul municipiului Alba Iulia. Gabriel Pleșa.

Acele 5 hectare sunt destinate construirii de locuințe sociale. Noi, la ora asta, am definitivat ce vrem să facem acolo. Suntem la faza atribuirii proiectării.

Ne dorim, anul viitor, pe fonduri europene, încercăm acest lucru prin două proiecte, sigur vom alocat resurse din bugetul local și vom începe construcția primelor două blocuri de locuințe sociale. Locuințele vor arăta foarte bine, cu 2 și 3 camere, bucătărie, baie, hol și cu terasă, va fi un cabinet medical acolo, va fi un post de poliție locală, loc de joacă pentru copii.

Este un proiect generos, pur și simplu va fi o comunitate care va avea inclusiv un magazin alimentar, vor avea tot ce își doresc pentru familiile lor. Așa ni-l dorim.

Nu ne mai dorim să facem blocuri și după aceea să se întâmple, în ani, ce s-a întâmplat cu blocul Turturica”, a declarat viceprimarul Gabriel Pleșa.

foto: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Delegație a Băncii Mondiale în vizită de lucru la Sebeș: Care a fost scopul întălnirii cu primarul Dorin Nistor

Bogdan Ilea

Publicat

în

Delegație a Băncii Mondiale în vizită de lucru la Sebeș: Care a fost scopul întălnirii cu primarul Dorin Nistor Timp de două zile, o delegație a Băncii Mondiale a fost în vizită de lucru la Sebeș, pentru a discuta cu primarul Dorin Nistor despre realizarea unei investiții teritoriale integrate în zona Sebeș-Vințu de Jos. În […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea