Primăria Alba Iulia vrea să construiască un ansamblu de locuințe sociale în zona Talcioc. Pleșa: Va fi o comunitate care va avea inclusiv cabinet medical și post de poliție locală

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Primăria Alba Iulia vrea să construiască un ansamblu de locuințe sociale în zona Talcioc. Pleșa: Va fi o comunitate care va avea inclusiv cabinet medical și post de poliție locală

50.000 de metri pătrați vor fi destinați construirii de locuințe sociale, în Alba Iulia. Fie prin fonduri europene,  fie din bugetul local, anul viitor va începe construcția primelor două blocuri de locuințe sociale. Ansamblul, gândit în zona Talcioc, va fi construit ca și o mică comunitate, a declarat la Unirea FM viceprimarul municipiului Alba Iulia. Gabriel Pleșa.

ELIT

Acele 5 hectare sunt destinate construirii de locuințe sociale. Noi, la ora asta, am definitivat ce vrem să facem acolo. Suntem la faza atribuirii proiectării.

Ne dorim, anul viitor, pe fonduri europene, încercăm acest lucru prin două proiecte, sigur vom alocat resurse din bugetul local și vom începe construcția primelor două blocuri de locuințe sociale. Locuințele vor arăta foarte bine, cu 2 și 3 camere, bucătărie, baie, hol și cu terasă, va fi un cabinet medical acolo, va fi un post de poliție locală, loc de joacă pentru copii.

Este un proiect generos, pur și simplu va fi o comunitate care va avea inclusiv un magazin alimentar, vor avea tot ce își doresc pentru familiile lor. Așa ni-l dorim.

Nu ne mai dorim să facem blocuri și după aceea să se întâmple, în ani, ce s-a întâmplat cu blocul Turturica”, a declarat viceprimarul Gabriel Pleșa.

foto: arhiva

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Comentarii

dolfi 26 octombrie 2017 at 20:31

si le veti da gratuit unora care n-au muncit o zi din viata lor!

Sunt destui fraieri sa plateasca din munca lor!

coco 30 octombrie 2017 at 8:23

si cine va garanteaza ca nu se va intampla la fel „in ani” si cu aceste blocuri?? credeti ca tiganii le vor ingriji si pastra curate???? In cativa ani n-o sa le mai recunoasteti…..

grigore 30 octombrie 2017 at 13:06

Mergeti sa vedeti cum arata locuintele „container” din spate de la caminele Universitatii.
Dezolant acesti oameni nu merita nimic.
Sa munceasca ca si restul Romanilor.

Comentariile sunt oprite