Rămâi conectat

Ştirea zilei

Primăria Alba Iulia rămâne ÎNCHISĂ și mâine din cauza Covid-19. 245 de angajați testați

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Astăzi au fost recoltate probe de la 245 de angajați ai Primăriei Alba Iulia din sediul central, dar și din serviciile și direcțiile din celelalte sedii. Testarea a fost efectuată cu precădere la personalul care a avut prezență recentă în sediul central și ar fi putut intra în contact cu asistenta medicală pozitivă COVID-19. Rezultatele vor fi comunicate de către Laboratorul DSP Alba cel târziu în cursul zilei de mâine, 22 iulie.

Din aceste considerente, Primăria municipiului Alba Iulia nu va avea program de lucru cu publicul nici în cursul zilei de miercuri, 22 iulie. Ne referim strict la prezența fizică a albaiulienilor în sediul central al instituției. Serviciile și direcțiile instituției pot fi contactate telefonic și prin e-mail, iar primirea și eliberarea documentelor se va face prin intermediul poștei electronice (în format electronic). Dispeceratul instituției poate fi contactat la 0258-819462, iar adresa de email oficială este [email protected]. Estimăm că activitatea se va relua în condiții normale începând de joi, 23 iulie.

Reamintim că astăzi, 21.07.2020, Primăria municipiului Alba Iulia nu a avut program de lucru cu publicul. În sediul central al instituției au avut loc lucrări de dezinfecție și testarea personalului pentru infecția COVID-19. Aceste acțiuni au fost necesare și preventive după testarea pozitivă SARS-CoV-2 a unei asistente medicale care se ocupa de triajul observațional și măsurarea teperaturii la intrarea în instituție.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești Grădinițele din comuna Câlnic au fost dotate cu spații noi de joacă, a anunțat primarul Lucian-Tiberiu Bodea. Bucuria prichindeilor a fost pe măsură, aceștia fiind fascinați de căsuțele desprinse parcă din povești. Citește și: FOTO Loc de joacă ”ca în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea