Primăria Alba Iulia rămâne ÎNCHISĂ și mâine din cauza Covid-19. 245 de angajați testați

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Astăzi au fost recoltate probe de la 245 de angajați ai Primăriei Alba Iulia din sediul central, dar și din serviciile și direcțiile din celelalte sedii. Testarea a fost efectuată cu precădere la personalul care a avut prezență recentă în sediul central și ar fi putut intra în contact cu asistenta medicală pozitivă COVID-19. Rezultatele vor fi comunicate de către Laboratorul DSP Alba cel târziu în cursul zilei de mâine, 22 iulie.

Din aceste considerente, Primăria municipiului Alba Iulia nu va avea program de lucru cu publicul nici în cursul zilei de miercuri, 22 iulie. Ne referim strict la prezența fizică a albaiulienilor în sediul central al instituției. Serviciile și direcțiile instituției pot fi contactate telefonic și prin e-mail, iar primirea și eliberarea documentelor se va face prin intermediul poștei electronice (în format electronic). Dispeceratul instituției poate fi contactat la 0258-819462, iar adresa de email oficială este office@apulum.ro. Estimăm că activitatea se va relua în condiții normale începând de joi, 23 iulie.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Reamintim că astăzi, 21.07.2020, Primăria municipiului Alba Iulia nu a avut program de lucru cu publicul. În sediul central al instituției au avut loc lucrări de dezinfecție și testarea personalului pentru infecția COVID-19. Aceste acțiuni au fost necesare și preventive după testarea pozitivă SARS-CoV-2 a unei asistente medicale care se ocupa de triajul observațional și măsurarea teperaturii la intrarea în instituție.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Rusinea 21 iulie 2020 at 15:43

Asa de multi angajati ?

Comentariile sunt oprite