Rămâi conectat

Actualitate

Primăria Alba Iulia în platforma națională ghișeul.ro

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Albaiulienii pot să-și plătească impozitele prin Sistemului Național Electronic de Plata online (SNEP) ghiseul.ro, în care s-a înregistrat și Primăria Alba Iulia.

Plățile în ghiseul.ro se pot efectua cu autentificarea utilizatorului (acesta putând vizualiza exact sumele de plată) sau fără autentificare (utilizatorul introducând direct suma pe care știe că o are de plătit, iar accesul făcându-se pe baza CNP-ului).

Pentru plata cu autentificare, utilizatorii au nevoie de date de autentificare în sistem, respectiv nume de utilizator și parolă care pot fi solicitate de la ghișeul administrației locale.

De la lansarea platformei naționale de plăți pe internet cu cardul, ghiseul.ro (în luna martie 2011) și până în prezent, 40 de primării din țară permit plățile prin acest sistem. Alte 36 de primării sunt încă în procesul de înrolare sau testare.

Conform Hotărârii de Guvern de înființare a acestui sistem, toate cele circa 3.200 de primării din țară ar fi trebuit ca în luna iunie 2012 să fie înrolate în platforma de plăți pe internet.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Soluție bazată pe tehnologii de recunoaștere a vocii și AI, dezvoltată de o echipă de programatori români

Unirea Ziarul

Publicat

în

Soluție bazată pe tehnologii de recunoaștere a vocii și AI, dezvoltată de o echipă de programatori români O echipă de programatori români a dezvoltat o soluţie software bazată pe tehnologii de recunoaştere a vocii şi inteligenţă artificială (AI) care permite automatizarea părţi din scrierea de cod pe bază de comenzi vocale, scrie AGERPRES. Inovaţia a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea