Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

Primăria Alba Iulia: ”Banii de la CNI pentru Bazinul Olimpic – promisiuni pentru o viitoare rectificare bugetară”

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

În urma declarației consilierului local PSD Horațiu Clepan, care a anunțat joi, într-o conferință de presă că lucrările la Bazinul Olimpic din Alba Iulia vor fi finalizate la sfârșitul lunii aprilie 2013 iar banii vor veni de la Compania Națională de Investiții care a aprobat alocarea fondurilor necesare, administrația locală precizează:

Din păcate între afirmațiile domnului consilier și constatarea efectivă există prea mult loc de nuanțe. Iar realitatea constatată în ultimul timp dinspre bazinul olimpic ne îndeamnă să fim rezervați. Indiferent de deznodământ cerem mai multă prudență în declarații pentru a nu ne transforma în „oameni mici” care fac „promisiuni mari” fără acoperire.

Dorința de a relansa bazinul este a tuturor. Din păcate prezentul arată că la fila de buget corespunzătoare bazinelor olimpice nu sunt bani. Nu dorim să ne lansăm în polemici pe acest subiect. Am purtat și noi discuții cu reprezentanții Companiei Naționale de Investiții care au transmis că la următoarea rectificare exista promisiuni. Ne rezervăm însă dreptul de a trata aceste promisiuni ca pe ceva abstract și de a căuta în continuare soluții de a asigura banii necesari de pe plan local, ca supliment de precauție.

La bazin se lucrează, iar acesta este singurul lucru care contează azi. În rest alte remarci parodice, convulsii, afirmații labirintice născute din dorința de a rămâne în actualitate pentru cinci minute din punct de vedere politic sunt de prisos”, a declarat Mihai Coșer, purtătorul de cuvânt al Primăriei Alba Iulia.

Foto: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

29 Martie: România a devenit membru NATO, alături de alte șase țări din Europa de Est

Bogdan Ilea

Publicat

în

29 Martie: România a devenit membru NATO, alături de alte șase țări din Europa de Est La 29 martie 2004, cele șapte state invitate la Summit-ul NATO de la Praga să devină membre ale Alianței (Bulgaria, Estonia, Letonia, Lituania, Romania, Slovacia, Slovenia), printre care și România, au depus instrumentele de aderare la Departamentul de Stat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea