Rămâi conectat

Politică Administrație

Primăria Alba Iulia a atribuit contractul de reabilitare a str. Septimius Severus. Vezi ce firmă a câștigat licitația

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Primăria Alba Iulia a anunțat câștigătorul licitației pentru proiectarea și execuția lucrarilor de „Reabilitare platforme și alei, inclusiv rețele de apa și canal – strada Septimius Severus, alei și racorduri de relaționare a acesteia cu strazile Calea Moților, Marcus Aurelius și Petru Maior”.

Contractul în valoare de peste 3 milioane de lei a fost atribuit firmei Elis Pavaje care a avut oferta cu cel mai bun preț dintre cele 5 societăți participante la licitație. Valoarea lucrărilor a fost estimată de administrația albaiuliană la 3.682.465 de lei iar oferta câștigătoare a fost cu aproximativ 10% mai puțin, respectiv 3.292.817 lei.

Vor fi executate servicii de proiectare tehnică pentru construcția de lucrări publice, lucrări de reparare a drumurilor și lucrări de construcții de conducte de apă și de canalizare a apelor reziduale la mare distanță.

Precizăm că este cea de-a doua licitație câștigată de Elis Pavaje în acest an în Alba Iulia, în luna iunie fiindu-i atribuit și contractul pentru „Extindere și modernizare străzi orașul de jos – municipiul Alba Iulia” – strada Munteniei, strada Dimitrie Cantemir, strada Ion Arion – Proiectare + executie lucrari (în valoare de 924.958 de lei).

De asemenea, tot de la începutul acestui an firma a câștigat alte două contracte cu administrații locale din județ, una pentru lucrări de reabilitare trotuare în Zlatna, în valoare de 598.957 de lei, iar alta pentru rigole prefabricate și capac rigolă armat în municipiul Blaj, în valoare de 339.400 de lei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea