Rămâi conectat

Curier Județean

Primăria Aiud: Proiectul „Amenajamentul Silvic al Fondului Forestier Proprietate Publică a Municipiului Aiud”, depus la APM

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Municipiul Aiud, titular al proiectului de plan „Amenajamentul Silvic al Fondului Forestier Proprietate Publică a Municipiului Aiud”, cu amplasamentul: localitatea Aiud, str. Cuza Vodă, nr.1 jud. Alba, anunță publicul interesat că s-a elaborat și s-a depus la APM Alba prima versiune a planului menționat în vederea solicitării avizului de mediu.

Informațiile privind potențialul impact asupra mediului a planului de urbanism propus pot fi consultate la sediul APM Alba, str. Lebedelor, nr. 7 B și la sediul titularului Municipiul Aiud, str. Cuza Vodă, nr. 1, în zilele de luni – vineri, între orele 10:00 – 14:00.

Observațiile publicului cu privire la prima versiune a planului propus și eventualele efecte ale acestuia asupra mediului se primesc zilnic la sediul APM Alba, în termen de 15 zile calendaristice de la data apariției prezentului anunț.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta

Unirea Ziarul

Publicat

în

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea