Prețul măștilor chirugicale a EXPLODAT după ISTERIA provocată de CORONAVIRUS în România

Prețul măștilor chirugicale a EXPLODAT după ISTERIA provocată de CORONAVIRUS în România

Dacă în urmă cu o lună, înainte de toată această isterie ce s-a răspândit rapid și pe teritoriul țării noastre, ce se învârte în jurul COVID-19, sau sub denumirea sa mai cunoscută de Coronavirus, prețul unui set de măști chirurgicale nu trecea de 20 de lei. Acum însă, există site-uri unde un set de 50 de măști chirurgicale este la incredibilul preț (redus) de 500 de lei.

Totuși, prețul acestei măști care, teoretic nu împiedică răspândirea acestui virus, doar ne protejează foarte puțin, a explodat din cauza faptului că există o criză a măștilor chirurgicale, de pe urma căruia „afaceriștii” au considerat că este un prilej foarte bun să profite.

ELIT

Concret, în puține farmacii se mai gasesc astfel de măști cirurgicale, unele care ar trebui să ofere o protecție minimă în cazul în care nu doriți să fiți atacați de gripă sau mai rău, de acest virus care a provocat o panică imensă pe tot globul.

Aruncând o privire pe site-ul olx, putem observa faptul că, prețul unei astfel de măști chirurgicale este de 10 lei/bucată, care poate ajunge chiar până la 15 lei.

Dacă doriți să achiziționați en-gros, pe eMag am descoperit o ofertă greu de refuzat: un set de 50 de măști chirurgicale faciale din 3 straturi este la incredibilul preț de doar 499,99 lei, cu o reducere de 16% de la prețul inițial de 595 lei.

Probabil că, acum, vă întrebați cât costau în mod normal aceste măști înainte de isterie. Răspunsul l-am descoperit într-o ofertă care a mai rămas în pagina magazinului, cu toate că aceasta nu mai este valabilă: 10 lei pentru 50 de bucăți!

Particulele care stau pe mască prezintă o problemă atunci când utilizatorii o iau, deoarece odată ce particulele coronavirus, denumit oficial SARS-CoV-2, sunt pe mâinile tale, riscăți dacă vă atingeți ochii, nasul sau gura sau sa lăsați urme de virus pe obiecte și suprafețe.

Totuși, aceasta nu este singura „escrocherie” care a început să facă ravagii în urma acestei isterii generale, deoarece în anumite zone din Italia, țara cel mai puternic afectată recent, falși medici bat la ușile oamenilor sub pretextul că sunt necesare o serie de verificări, potrivit mesajului postat pe grupul „Românii din Padova”.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Anunturi imobiliare braila 25 februarie 2020 at 9:14

Super!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...