Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Prețul măștilor chirugicale a EXPLODAT după ISTERIA provocată de CORONAVIRUS în România

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Prețul măștilor chirugicale a EXPLODAT după ISTERIA provocată de CORONAVIRUS în România

Dacă în urmă cu o lună, înainte de toată această isterie ce s-a răspândit rapid și pe teritoriul țării noastre, ce se învârte în jurul COVID-19, sau sub denumirea sa mai cunoscută de Coronavirus, prețul unui set de măști chirurgicale nu trecea de 20 de lei. Acum însă, există site-uri unde un set de 50 de măști chirurgicale este la incredibilul preț (redus) de 500 de lei.

Totuși, prețul acestei măști care, teoretic nu împiedică răspândirea acestui virus, doar ne protejează foarte puțin, a explodat din cauza faptului că există o criză a măștilor chirurgicale, de pe urma căruia „afaceriștii” au considerat că este un prilej foarte bun să profite.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Concret, în puține farmacii se mai gasesc astfel de măști cirurgicale, unele care ar trebui să ofere o protecție minimă în cazul în care nu doriți să fiți atacați de gripă sau mai rău, de acest virus care a provocat o panică imensă pe tot globul.

Aruncând o privire pe site-ul olx, putem observa faptul că, prețul unei astfel de măști chirurgicale este de 10 lei/bucată, care poate ajunge chiar până la 15 lei.

Dacă doriți să achiziționați en-gros, pe eMag am descoperit o ofertă greu de refuzat: un set de 50 de măști chirurgicale faciale din 3 straturi este la incredibilul preț de doar 499,99 lei, cu o reducere de 16% de la prețul inițial de 595 lei.

Probabil că, acum, vă întrebați cât costau în mod normal aceste măști înainte de isterie. Răspunsul l-am descoperit într-o ofertă care a mai rămas în pagina magazinului, cu toate că aceasta nu mai este valabilă: 10 lei pentru 50 de bucăți!

Particulele care stau pe mască prezintă o problemă atunci când utilizatorii o iau, deoarece odată ce particulele coronavirus, denumit oficial SARS-CoV-2, sunt pe mâinile tale, riscăți dacă vă atingeți ochii, nasul sau gura sau sa lăsați urme de virus pe obiecte și suprafețe.

Totuși, aceasta nu este singura „escrocherie” care a început să facă ravagii în urma acestei isterii generale, deoarece în anumite zone din Italia, țara cel mai puternic afectată recent, falși medici bat la ușile oamenilor sub pretextul că sunt necesare o serie de verificări, potrivit mesajului postat pe grupul „Românii din Padova”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Legea mirosurilor te poate lăsa fără bani în portofel! Amenzi de 30.000 de lei pentru cei care stau la bloc pentru mirosul de mâncare gătită!

Unirea Ziarul

Publicat

în

Legea mirosurilor te poate lăsa fără bani în portofel! Amenzi de 30.000 de lei pentru cei care stau la bloc pentru mirosul de mâncare gătită! Inițiatorii legii mirosurilor au explicat cum pot fi trași la răspundere cei care stau la bloc, în cazul în care ceilalți locatari se plâng de mirosul de mâncare gătită. Legea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea