Rămâi conectat

Actualitate

Preşedintele Traian Băsescu a transmis un mesaj cu prilejul sărbătorii „Adormirea Maicii Domnului” şi Zilei Marinei Române

Dragoş Suciu

Publicat

în

Preşedintele Traian Băsescu a transmis, astăzi, un mesaj cu prilejul sărbătorii „Adormirea Maicii Domnului” şi Zilei Marinei Române, adresând urarea ca această zi de sărbătoare „să aducă seninătate şi speranţă”. Şeful statului nu a uitat nici de militarii care îşi desfăşoară activitatea în slujba Forţelor Navale Române, „pentru devotamentul şi pentru curajul de care dau dovadă în misiunile care le sunt încredinţate”.

„Doresc să adresez tuturor românilor, în această zi în care prăznuim «Adormirea Maicii Domnului» şi în care, deopotrivă, serbăm Ziua Marinei Române, gândurile mele cele mai calde şi sincere urări de sănătate şi bucurie alături de cei dragi”, se arată în mesajul şefului statului, potrivit unui comunicat al Administraţiei Prezidenţiale.

„Sărbătorim Ziua Marinei Române, o zi cu semnificaţii aparte pentru toţi marinarii care servesc ţara pe navele aflate sub pavilion românesc şi pentru cei care muncesc în porturile noastre, prilej cu care le mulţumesc tuturor pentru dăruirea şi profesionalismul de care dau dovadă zi de zi”, continuă mesajul preşedintelui.

„Fie ca această zi de sărbătoare să ne aducă seninătate şi speranţă! La mulţi ani, marinari!”, se mai arată în mesajul preşedintelui Băsescu, conform Mediafax.ro.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea