// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Președintele TNL Alba, Adrian Iancu: Tinerii liberali inițiază un protest online sub hashtag-ul #NuÎnNumeleMeu, împotriva complicității unor rectori de a susține un agramat la Ministerul Educației

Tineretul Național Liberal inițiază o formă de protest online sub hashtag-ul #NuÎnNumeleMeu, împotriva complicității unor rectori de universități de a susține un agramat la Ministerul Educației. Condamnăm demersul rectorilor!

Tineretul Național Liberal condamnă complicitatea unor rectori de universități de a susține numirea lui Valentin Popa la conducerea Ministerului Educației și anunță inițierea unei forme de protest online sub forma unui hashtag: #NuÎnNumeleMeu: 

Citește și Daniel Breaz, între cei 45 de rectori ce au semnat scrisoarea pentru nominalizarea lui Valentin Pop ca ministru al Educației

“Tineretul Național Liberal consideră că este revoltătoare inițiativa unor rectori din universități de a susține, printr-o scrisoare deschisă, numirea lui Valentin Popa la conducerea Ministerului Educației. Nu doar că noul ministru a dovedit că nu stăpânește reguli elementare de limba română, iar termenul “agramat” din dicționar ar putea fi ilustrat cu o poză a sa, dar atitudinea față de fenomenul plagiatelor nu este demnă de un ministru al Educației care ar trebui să aibă toleranță zero față de acest subiect. Este inacceptabil să auzim afirmații de tipul: “este păcat că umbrim aceste valori ale învăţământului românesc printr-o scoatere în evidenţă a unor elemente nu atât de importante, cum ar fi plagiatele”, tocmai de la vârful educației românești. În acest ritm, în curând o să fim nostalgici după Liviu Pop.”

“Susținerea acordată de către rectori lui Valentin Popa, aduce grave prejudicii mediului universitar și reprezintă o gravă lovitură pentru credibilitatea universităților pe care le conduc. Nu putem să nu remarcăm faptul că nu am auzit poziții publice ale acestor rectori de susținere a reformei în sistemul de învățământ, de pildă, dar se grăbesc să susțină un ministru propus de PSD. Politica nu are ce căuta în școli, licee, universități, dar se pare că acesta este un principiu de care nu toți rectorii țin cont. De aceea, inițiem o formă de protest în mediul online prin care vrem să demonstrăm că nu susținem demersul complice al mediului universitar de a sprijini la conducerea Ministerului Educației un agramat.”

“De asemenea, îi invităm pe toți studenții, toți tinerii din România, indiferent de crezul politic, să se ralieze demersului nostru pe rețelele de socializare. Mai exact, este vorba despre crearea unui frame la poza de profil cu un hashtag #NuÎnNumeleMeu.

Folosind link-ul următor, veți primi o notificare în aplicația Facebook de pe mobil:

www.facebook.com/fbcameraeffects/tryit/1986579188289412/ . Este important, ca tineri, să ne delimităm de aceste acțiuni regretabile girate tocmai de cei care ar trebuie să apere mediul universitar de orice suspiciuni de interferență politică. În acest sens, Tineretul Național Liberal va iniția și alte acțiuni publice de protest.”

Iancu Adrian

Președinte TNL ALBA

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

4 Răspunsuri la Președintele TNL Alba, Adrian Iancu: Tinerii liberali inițiază un protest online sub hashtag-ul #NuÎnNumeleMeu, împotriva complicității unor rectori de a susține un agramat la Ministerul Educației

 1. marius 30.01.2018 la 14:21

  Și dacă nu susțineți, ce?
  E adevarat ca e anagramat, e adevarat ca nu are ce căuta în această funcție, dar cum voi aveți dreptul sa spuneți NU și ei au dreptul să spună DA. Cum voi aveți dreptul să protestați și ei au dreptul să nu susțină protestele. Să nu-mi spuneți că deplângeți soarta învățământului, atât timp cât v-ați complăcut în mediocritatea lui. Mulți aveți o diplomă, dar chiar o aveți?

 2. ! 30.01.2018 la 16:54

  Tu ,ardelean fiind,probabil ai mancat la viata ta clisa,asa ca si moldoveanu are voie sa taie pamblica si sa incalte coltuni.

  • Ioana 30.01.2018 la 21:46

   Domnul semnul exaclamarii (!) De cand regionalismele sunt permise intr-o exprimare publica si la nivel de minister, de cand sunt dezacordurile admise in exprimare? Chiar trebuie sa fim in asentimentul analfabetilor?Da, are voie sa taie ce vrea el , sa incalte ce vrea , dar nu cred ca ar avea voie sa conduca un minister .

 3. Bebe 30.01.2018 la 19:17

  Ai inceput si tu sa vorbesti? Sau mai bine spus sa dai share la ceea ce spun altii. Asteptam ceva din tartacuta ta. Pana atunci shhhhttt!