Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Preşedintele şi contabila unei asociaţii de Cîmpeni arestaţi pentru înşelăciune, fals şi uz de fals

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Potrivit IPJ Alba, poliţiştii de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au efectuat cercetări şi au reuşit să probeze activitatea infracţională a învinuitului S.A., de 50 de ani şi a învinuitei S.L.V., de 36 de ani, ambii din Cîmpeni, cercetaţi sub aspectul comiterii infracţiunilor de înşelăciune, fals în înscrisuri şi uz de fals, respectiv complicitate la înşelăciune şi la uz de fals.

Din cercetări a rezultat că în perioada 2008–2011, S.A., în calitate de director general a unei asociaţii a crescătorilor de animale din Cîmpeni, şi-a însuşit o parte din banii asociaţiei, prin evidenţierea în contabilitate de facturi şi chitanţe false, completate de către învinuit.

În activitatea sa, preşedintele, a fost ajutat de contabila asociaţiei, S.L.V., care a înregistrat cu ştiinţă cheltuielile nereale în contabilitatea asociaţiei, pentru a justifica sumele de bani delapidate.

Prejudiciul stabilit până la acest moment este de 72.780 de lei.

Faţă de cei doi învinuiţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni, a luat măsura reţinerii iar în cursul zilei de ieri, 30.03.2012, cei doi au fost prezentaţi Judecătorie Cîmpeni cu propunere de arestare preventivă.

Judecătoria Cîmpeni a admis cererea formulată de parchet şi a emis pe numele celor doi inculpaţi mandate de arestare preventivă pe o perioadă de 29 de zile.

Cercetările sunt continuate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma

Ziarul Unirea

Publicat

în

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma O noutate pe piaţa muncii a fost anunţată marţi, 23 aprilie, de către Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale. Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea