Rămâi conectat

Politică Administrație

Președintele PLUS Alba, Mihail David, cu privire la candidatura domnului Gabriel Pleșa: „Vom hotarî de comun acord în Alianță cine este candidatul cel mai potrivit”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Președintele PLUS Alba, Mihail David, cu privire la candidatura domnului Gabriel Pleșa: „Vom hotarî de comun acord în Alianță cine este candidatul cel mai potrivit”

Mihail David, Președintele Partidului PLUS Alba(Partidul Libertate, Unitate și Solidaritate) și-a exprimat punctul de vedere cu privire la candidatura domnului Gabriel Pleșa la Primăria Alba Iulia din partea partidului USR.

Acesta, în contextul în care, candidatul pentru Primăria Alba Iulia, din partea partidului condus de el, în persoana dr. Teodor Holhoș, „nu poate decât să aibă un rol benefic pentru toți cetățenii”, menționând că cele două formațiuni politice vor stabili în cadrul Alianței care sunt cei mai bun candidați pentru toate funcțiile.

În lumina ultimelor evenimente de pe scena politică locală, Partidul Libertate, Unitate și Solidaritate – PLUS Alba își dorește să exprime faptul că respectă decizile cu caracter intern ale colegilor de Alianță. Desemnarea din partea acestora a unui candidat la Primărie, este în perfect acord cu protocolul alianței, prin care ambele partide își pot aduce propuneri pentru pozițile administrative, urmând ca, prin alegere internă, cel mai potrivit om să ocupe funcțiile care vor hotârâ drumul acestui Municipiu.

Reamintim pe această cale, că până în acest moment, în interiorul PLUS și-a exprimat dorința de a candida dr. Teodor Holhoș, iar competiția între două părți competente și profesioniste nu poate decât să aibă un rol benefic pentru toți cetățenii.

Vom hotarî de comun acord în Alianță cine este candidatul cel mai potrivit pentru toate funcțiile de primari, consilieri locali, consilieri județeni și președinte de Consiliu Județean

Vom alege cele mai potrivite persoane, indiferent dacă fac parte din PLUS sau din USR pentru a primi increderea cetățenilor prin vot și pentru a aduce persoane compentente, profesioniste și integre în primăriile din județ și în Consiliul Judetean Alba.

Candidații Alianței pentru Primăria Alba Iulia vor reuși în Consiliul Local, care conduce Municipiul să aducă toate cunoștințele și experiența profesională și de voluntariat acumulată, să le pună în valoare în favoarea cetățenilor și să formeze majoritatea cu care sa poată conduce Municipiul. Candidatul la primar al Alianței va fi persoana care va câștiga alegerile și va reprezenta orașul nostru pentru următorii patru ani.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Mircea Hava, europarlamentar PPE: Copiii trebuie protejați de expunerea la mediul online

Unirea Ziarul

Publicat

în

Mircea Hava, europarlamentar PPE: Copiii trebuie protejați de expunerea la mediul online Internetul este, fără îndoială, un plus pentru noi toți. N-am fost nicicând mai aproape, chiar și de la distanță, cum suntem acum, în epoca digitală. O simplă postare și un singur click ne țin în contact, ne oferă acces la informație și schimb […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea