Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Florin Iordache, alături de români la Alba Iulia, de Ziua Naţională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Preşedintele Camerei Deputaţilor, deputatul PSD Florin Iordache, va fi prezent joi, 1 Decembrie, la Alba Iulia, pentru a participa alături de români la ceremoniile dedicate Zilei Naţionale a României.

florin-iordache01„La Alba Iulia, de Ziua Naţională, trebuie să vii întotdeauna ca român, niciodată ca politician. Şi unde altundeva te poţi simţi mai bine ca român, dacă nu pe aceste meleaguri sfinte pentru neamul nostru românesc. De aceea, este o deosebită onoare să fiu alături de cetăţenii acestui minunat oraş şi de toţi românii, pe 1 Decembrie, la ceremoniile dedicate Marii Uniri. În aceste vremuri, mai mult ca oricând, românii trebuie să fie uniţi şi să îndrăznească să creadă în viitorul ţării lor. Avem nevoie unii de alţii, avem nevoie de încredere şi unitate. Aştept să ne bucurăm împreună de ziua noastră, ziua tuturor celor care gândim şi simţim româneşte”, a declarat deputatul PSD, Florin Iordache.

Preşedintele Camerei Deputaţilor va fi însoţit de o delegaţie parlamentară, dar şi de numeroşi colegi social-democraţi veniţi din toate colţurile ţării.

Oficialii vor participa la momentul solemn al depunerii de coroane de flori de la statuile lui Ion I.C. Brătianu şi Iuliu Maniu din centrul oraşului, precum şi la ceremonialul organizat la statuia ecvestră a lui Mihai Viteazul şi la busturile Regelui Ferdinand şi Reginei Maria.

În continuarea manifestărilor, Florin Iordache va fi prezent la slujba Te Deum, oficiată în faţa Catredralei Reîntregirii din Alba Iulia, după care se va afla alături de albaiulieni şi de toţi românii la parada militară organizată de Ziua Naţională.

Anul acesta, preşedintele Camerei Deputaţilor, Florin Iordache, este cel mai important demnitar al statului român care va fi prezent la ceremoniile de la Alba Iulia dedicate Zilei Naţionale a României.

Departamentul de Comunicare al PSD Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lucrări de modernizare la două străzi din comuna Horea: Licitația de aproape 9 milioane de lei, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Lucrări de modernizare la două străzi din comuna Horea: Licitația de aproape 9 milioane de lei, lansată în SEAP Primăria comunei Horea a lansat pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, proiectul care dorește modernizarea a peste 5 kilometrii de drum. Este vorba despre strada Bisericii și drumul vicinal Horea – Teiu – Preluca. Aproximativ 4,5 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea