Rămâi conectat

Politică Administrație

Președinta OFL Lucia Varga către femeile liberale: Veți aduna voturi pentru PNL, pentru voi și pentru familiile voastre

Bogdan Presecan

Publicat

în

Circa 80 de femei din 11 județe din Ardeal, reprezentând latura feminină a Partidului Național Liberal, s-au reunit sâmbătă la Alba Iulia pentru un training de comunicare politică și leadership.

Au participat la seminarul cu tema ,,Comunicarea valorilor liberale către societatea civilă şi electorat” președinta Organizației Femeilor Liberale (OFL) – ministrul Lucia Varga, președinta OFL Alba – Elena Ignat (organizator), președinții OFL-urilor din cele 11 județe ardelene și numeroase alte femei, majoritatatea ocupând funcții publice, de consilieri locali, județeni, șamd.

La doar câteva luni de la ultima campanie electorală, mesajul Luciei Varga – președinta OFL la nivel național către purtătoarele de mesaj liberal prezente la Alba Iulia a fost unul de mobilizare la luptă politică. Aceasta a amintit clar și răspicat că anul acesta “ne pregătim, anul viitor intrăm în campanie”. Este vorba despre alegerile europarlamentare și cele prezidențiale care vor avea loc pe parcursului anului 2014.

Ministrul Lucia Varga le-a transmis colegelor sale că rezultatele de anul viitor depind de modul în care se vor implica  ele. Mai mult decât atât, le-a amintit că vor trebui să meargă din nou în fiecare sătuc ca să adune voturi pentru PNL, pentru ele însele și pentru familiile lor.

“Dragelor, sunt convinsă că o să mergem la sfârșitul acestui seminar mai îmbogățite, mai determinate, pentru că ne așteaptă bătălii puternice. Anul acesta ne pregătim, anul viitor intrăm în campanie. O campanie europeană, pentru europarlamentare, o campanie pentru prezidențiale. De modul în care ne implicăm  noi depind rezultatele de anul viitor. Și vă știu că sunteți determinate și vă cunosc că veți merge în fiecare sătuc și vă știu că veți aduna voturi pentru Partidul Național Liberal, pentru voi și pentru familiile voastre”, a afirmat Lucia Varga la Alba Iulia.

Evenimentul face parte dintr-un amplu program de pregătire politică al femeilor liberale şi  este realizat cu sprijinul Fundaţiei “Friedrich Naumann”, organizație reprezentată la acest seminar de Elisabeta Tsvetkova – coordonator proiect pe România și Republica Moldova.

La acțiunea politică ale reprezentantelor sexului frumos au participat și câțiva liberali reprezentanți ai sexului tare. Vedeta reuniunii a fost de departe prim-vicepreședintele – PNL Klaus Iohannis. Și-au făcut însă, mai mult sau mai puțin, simțită prezența și președintele PNL Alba – Teodor Atanasiu, purtătorul de cuvânt al organizației județene – Florin Roman, deputatul de Hunedoara – Carmen Hărău, deputații de Alba – Dan Simedru și Călin Potor și deputatul de Sibiu – Mircea Cazan.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei Comuna Ocoliș în parteneriat cu comuna Sălciua urmează să cumpere un microbuz electric destinat transportului în comun. Acesta urmează să parcurgă curse regulate între cele două comune. „Urmează să achiziționăm un microbuz electric, care va […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea