Rămâi conectat

Ştirea zilei

Președinta OF PNL Alba, prof. Elena Ignat – consilier al ministrului Lucia Varga

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Prof. Elena Ignat, care până de curând a fost director al Şcolii „Avram Iancu” din Alba Iulia, a devenit consilier al ministrului Lucia Varga, la Ministerul Apelor, Pădurilor şi Pisciculturii, pe probleme de promovare, conştientizare şi educaţie. Domnia sa se va ocupa de proiectele care vor fi iniţiate de minister, de promovarea acestora în comunitate, în acest sens fiind vizate atât autorităţile locale, cât şi ONG-urile şi elevii.

Vom promova proiecte de mediu, dar şi de educaţie, care vor fi derulate în şcoli, astfel ca elevii să înţeleagă importanţa protejării mediului în care trăim cu toţii. Ne vom concentra eforturile pentru ca proiectele noastre să-şi atingă scopul mai ales că, din păcate, în domeniul protejării mediului, au fost multe proiecte care nu au fost promovate aşa cum ar fi trebuit şi din acest motiv nu au avut succesul dorit de cei ce le-au implementat”, a declarat în exclusivitate pentru ziarul Unirea prof. Elena Ignat, consilier al ministrului Lucia Varga.

Domnia sa urmează ca, în câteva zile, să primescă decizia de numire în funcţie şi în perioada cât va fi consilier al ministrului Apelor, Pădurilor şi Pisciculturii Elena Ignat e suspendată din activitatea didactică, în conformitate cu Legea educaţiei naţionale. Mai amintim că prof. Elena Ignat este preşedintele Femeilor Liberale din Alba şi membră a Biroului Naţional al PNL. Îi dorim succes doamnei Elena Ignat şi cât mai multe proiecte de succes, atât în domeniul mediului, cât şi în cel al educaţiei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea