Preotul Pomohaci, cercetat pentru racolare de minori în scopuri sexuale, solicită retragerea temporară din preoție, din motive medicale

Preotul Cristian Pomohaci, acuzat de racolare de minori în scopuri sexuale, a depus o cerere de retragere temporară din preoție, invocând motive medicale, au declarat, pentru ziarulunirea.ro reprezentanți ai Arhiepiscopiei de Alba Iulia.

”Părintele Cristian Pomohaci a înaintat către Centrul Eparhial o cerere prin care solicită retragerea temporară din preoție din motive de sănătate. Cererea va fi analizată de către organizația eparhială competentă. Joi vom avea un răspuns”, potrivit Arhiepiscopiei Ortodoxe de Alba Iulia.

ELIT

Acesta a venit la Arhiepiscopia Ortodoxă de Alba Iulia, la sfârșitul săptămânii trecute, însoțit de avocat.

Miercuri este ultima zi din cele 30 pe care preotul le-a avut la dispoziție pentru a aduce probe în favoarea nevinovăției sale.

Mihail David - 2020

Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a preluat dosarul deschis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Mureş, în care preotul Cristian Pomohaci este acuzat de infracţiuni de racolare de minori în scopuri sexuale.

Sesizarea a fost făcută după ce în spaţiul public a apărut o înregistrare audio în care preotul Cristian Pomohaci i-ar fi promis unui adolescent că îl va plăti dacă va întreţine relaţii sexuale cu el. Spre finalul înregistrării, cel care se presupune a fi preotul Pomohaci, îi spune băiatului că între ei doi a fost, de la bun început, „ceva special”, amintindu-i cum s-au întâlnit.

Cristian Pomohaci a slujit la Parohia Moşuni din judeţul Mureş, care aparţine de Arhiepiscopia Ortodoxă de Alba Iulia.

Preotul a fost oprit de la slujirea slujbelor bisericeşti, însă a susținut că este nevinovat.

Citește și Memoriu al susținătorilor părintelui Cristian Pomohaci, depus la Arhiepiscopia de Alba Iulia și Patriarhie: Ne îndreptăm speranța că Sfântul Sinod va restabili adevărul

Citește și FOTO, VIDEO. Circa 300 de enoriași l-au așteptat pe părintele Cristian Pomohaci, la Catedrala din Alba Iulia, în pace, rugăciune și cu lacrimi în ochi pentru a fi audiat în cadrul anchetei privind coruperea sexuală

Dragoș SUCIU

Email: dv.suciu@yahoo.com
Tel: 0740.084.098

Facebook 

2 Comentarii

famiglia 26 iulie 2017 at 10:01

Pe zi ce trece se dovedeste cit de necurati sut barbatii in rochie = sutana. Curios ca institutia care ii paste, se face ca nu vede, nu aude. O fi de fapt obiceiul casei traiul in familie anormala ? Pacat de moarte, doamne nu ii ierta !

Albaiulean 26 iulie 2017 at 10:03

Observ ca-mi stergeri unele comentarii realiste despre acest preot cantaret cu preocupari,,,,dar eu sunt prea documentat d-le Suciu !Citeste Libertatea ca sa vezi ce facea Pomohaci cu 2 tineri pe care i-a platit cu 15 milioane pentru o jumatate de ora ca sa faca dragoste cu el !Spunea Gianina la Acces direct de la Antena 1 aceasta fapta.Daca e ,,dela,,de ce-l tot acoperiti d-lor de la Unirea !

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...