Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Economie

Premii atractive pentru producătorii de mobilă în cadrul concursului de design „#OPTIMIST este in Trends!” al Kronospan

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Premii atractive pentru producătorii de mobilă în cadrul concursului de design „#OPTIMIST este in Trends!” al Kronospan

Producătorii de mobilă se pot înscrie în perioada 15 iunie – 15 septembrie în campania Kronospan „#OPTIMIST este in Trends!”. Premiul cel mare constă în participarea a doi reprezentanţi ai producătorului de mobilă desemnat câştigător la SICAM – Expoziţia Internaţională de Componente, Accesorii şi Semifabricate pentru Industria Mobilierului (17-20 octombrie 2023), Milano şi la fabrica Kronsopan Ponterosso, din Italia.

Pentru a participa la competiţie, persoana juridică specializată (şi care activează) în domeniul producţiei de mobilier trebuie să aibă cont de utilizator Facebook, să dea „Like” şi „Follow” paginilor de Facebook -„Kronospan Design Center Bucharest” şi Instagram – „krono.dc.bucharest” (dacă deţine cont şi pe această platformă) şi să adauge la postarea referitoare la campanie de pe pagina de Facebook „Kronospan Design Center Bucharest” un comentariu conţinând: o poză şi descrierea unui proiect în care a fost utilizat minim un decor din gama „Optimist” a Kronospan. La finalul campaniei, în 15 septembrie, participantul al cărui comentariu are cele mai multe like-uri, va fi desemnat câştigător.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

„Ne dorim să premiem creativitatea si pasiunea pentru decoruri vesele si inedite, specifice gamei Optimist. Orice producător de mobilă are la dispoziţie 3 luni de zile, 15 iunie -15 septembrie, pentru a ne arăta nouă si publicului de pe Facebook cum a reusit să pună cel mai bine în evidenţă aceste decoruri într-un proiect pe care l-a realizat. Oferim o sansă de neratat, aceea de a participa la un eveniment internaţional de marcă al industriei – SICAM 2023 – si de a vizita o fabrică emblematică a Kronospan, cea din Ponterosso” a declarat Oana Bodea, director general al Kronospan Trading.

Marele premiu include bilete de avion dus întors până la Milano, cazarea pentru 4 nopţi/5 zile, acces la SICAM şi la fabrica Kronospan Ponterosso pentru două persoane. Mai multe detalii pot fi obţinute pe pagina de Facebook „Kronospan Design Center Bucharest” şi prin accesarea regulamentului campaniei pe pagina de internet a Organizatorului: https://kronospan.ro/_site_content/concursuri/Regulament_Concurs_Optimist.pdf .


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Economie

Economie

De ce devine egld alegerea criptoentuziaștilor: avantaje și tendințe (P)

Andreea Ștefan

Publicat

în

Lumea criptomonedelor este una extrem de complexă și nu mulți o înțeleg. Aceia care i-au descoperit, însă, tainele devin tot mai interesați de EGLD și rețeaua Elrond. Din ce în ce mai atractivă pentru investitori și pentru aceia pasionați de tehnologie, această monedă digitală a devenit cunoscută pentru inovația și pentru performanțele solide pe care […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea