// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Premierul vrea campanie de conștientizare a necesității VACCINĂRII. Sunt 180.000 de copii nevaccinați de rujeolă

Premierul Mihai Tudose a precizat, la începutul şedinţei de Guvern de astăzi, că în România sunt 180.000 de copii nevaccinaţi de rujeolă şi 80.000 – la poliomielită, cerându-i ministrului Sănătăţii, Florian Bodog, să stabilească „un procedeu” prin care să înţeleagă toţi românii necesitatea vaccinării copiilor.

„Sunt 180.000 de copii nevaccinaţi de rujeolă şi 80.000 nevaccinaţi la poliomielită (…) Nu e bine”, a declarat Tudose.

Totodată, şeful Executivului i-a solicitat ministrului Sănătăţii să stabilească un procedeu prin care românii să înţeleagă necesitatea vaccinării copiilor.

„Cel târziu săptămâna viitoare, împreună cu presa din România, cu tot ceea ce înseamnă mijloc de comunicare, să stabiliţi un procedeu prin care să înţeleagă toţi românii că trebuie să fie vaccinaţi copiii. Nu se poate aşa ceva, fiindcă înţeleg că vaccinurile le avem, dar nu reuşim să ajungem cu el la destinatari”, a mai afirmat Tudose.

sursa: evz.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Un răspuns la Premierul vrea campanie de conștientizare a necesității VACCINĂRII. Sunt 180.000 de copii nevaccinați de rujeolă

  1. nea Tagarta 15.07.2017 la 18:38

    Lege bre ! LEGE !!! Care sa OBLIGE PARINTII sa-si vaccineze copiii ! Si cu amenzi …nu mari, ci…. foarte mari pt cei care nu-si vaccineaza copiii ! IN FIECARE LUNA, DE INTARZIERE DE LA OBLIGATIA VACCINARII !!!