Premierul Viorica Dăncilă vrea să înființeze un departament de infrastructură în subordinea sa: „Firmele care nu-și respectă contractele trebuie să plece”

Premierul Viorica Dăncilă vrea să înființeze un departament de infrastructură în subordinea sa, care să monitorizeze săptămânal proiectele pe autostrăzi.

Voi înființa un departament de infrastructură la Guvern care să monitorizeze săptămânal progresele făcute în construcția de autostrăzi – a spus luni seara premierul Viorica Dăncilă, în emisiunea România 9, la TVR. Ea a adăugat că firmele care nu-și respectă contractele trebuie să plece și că va avea o discuție cu ministrul Răzvan Cuc despre directorul actual al CNAIR, Narcis Neaga.

ELIT

Premierul Viorica Dăncilă: „Vreau să fac un departament al infrastructurii sub coordonarea primului ministru, în care săptămânal să văd progresele făcute pe fiecare obiectiv în parte. Sunt atâția angajați la CNAIR! Eu cred că dacă ar merge pe fiecare obiectiv și ar sta acolo, cu o foaie de parcurs – ce se execută zilnic – am avea mai multe șanse decât dacă stăm în birou și vrem să coordonăm de acolo.

Mai mult, firmele care nu se încadrează în termene trebuie să plece. Voi vorbi cu dl Cuc să vedem cât de important este pentru proiectele viitoare Narcis Neaga”.

Sursa: stiritvr.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...