Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Premierul Ciucă: „Rata de absorbţie a fondurilor europene de 64,5% plasează România la un nivel egal cu Germania şi foarte aproape de Franţa”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Premierul Ciucă: „Rata de absorbţie a fondurilor europene de 64,5% plasează România la un nivel egal cu Germania şi foarte aproape de Franţa”

Premierul Nicolae Ciucă a afirmat, miercuri, că rata de absorbţie a fondurilor europene aferentă exerciţiului financiar 2014 – 2020 la care a ajuns România este de 64,5%, ţara noastră situându-se la un nivel egal cu Germania şi foarte aproape de Franţa (65%).

„Rata de absorbţie a fondurilor europene de 64,5% plasează România la un nivel egal cu Germania şi foarte aproape de Franţa (65%), depăşind state membre vechi precum Belgia (59%), Italia, Spania ori Olanda (fiecare cu puţin peste 56%). Procentul reprezintă 22 miliarde euro, bani intraţi în ţară din totalul de 35,2 miliarde euro alocat României pentru exerciţiul financiar 2014 – 2020”, a scris Ciucă, pe Facebook.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Potrivit acestuia, de când PNL a preluat postul de premier, în România au intrat 7,8 miliarde euro.

„Prin comparaţie, din ianuarie 2014 până în octombrie 2019, România a accesat 14,2 miliarde euro. Guvernul PNL a reuşit performanţa de a aduce în România, într-o perioadă de un an şi opt luni, mai mult de jumătate din banii care au fost atraşi de Guvernele care s-au succedat în primii cinci ani ai acestui exerciţiu financiar european”, a completat prim-ministrul, potrivit Agerpres.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Legea mirosurilor te poate lăsa fără bani în portofel! Amenzi de 30.000 de lei pentru cei care stau la bloc pentru mirosul de mâncare gătită!

Unirea Ziarul

Publicat

în

Legea mirosurilor te poate lăsa fără bani în portofel! Amenzi de 30.000 de lei pentru cei care stau la bloc pentru mirosul de mâncare gătită! Inițiatorii legii mirosurilor au explicat cum pot fi trași la răspundere cei care stau la bloc, în cazul în care ceilalți locatari se plâng de mirosul de mâncare gătită. Legea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea