Rămâi conectat

Politică Administrație

Premierul Cioloș, de la tehnocrație, la ipocrizie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Tehnocratul de la Palatul Victoria a lăsat la o parte inocența și s-a luat de mână cu PNL-ul doamnei Gorghiu, pe dulcele drum al alegerilor parlamentare. Domnul Cioloș, care declara cu nevinovăție în glas că nu se supără că unii se folosesc de imaginea lui în perioada de precampanie, după ce făcea pe fecioara curtată de flăcăi, abținându-se să spună numele partidului în care se bagă, acum a dat pe față iubirea cu PNL-ul a cărui zămislire și este.

Clement Negrut06Am mai spus-o și o repet: domnul Cioloș a fost încă de la început sub mâna parlamentarilor PSD și PNL cu a căror binecuvântare a urcat pe fotoliul de premier. Să nu mai vorbim despre măsluirea programului de guvernare, schimbat în secret cu ocazia numirii actualului Guvern.

Iată că domnul Cioloș este prezent astăzi în județul nostru anunțând o agendă extrem de emoționantă pentru prietenii lui din PNL-ul local. Adevărul este că premierul tehnocrat a venit la Alba Iulia la presiunea liderilor PNL din județ, care erau supărați că nimeni de la centru nu vine să-i mai viziteze, în timp ce tovarășii din PSD au fost vizitați și însuflețiți de domnul Dâncu. Nu se putea ca orgoliul PNL-iștilor din Alba să fie rănit printr-o lipsă de atenție de la centru, astfel că premierul și-a încărcat agenda de campanie cu niște subiecte drăguțe și s-a urnit încoace.

În ceea ce privește atenția domnului Cioloș față de situația Munților Apuseni aș vrea să-i transmit că nu prea are ce sfaturi și ce sprijin să le dea bieților oameni de acolo, în condițiile în care el reprezintă Guvernul cu cea mai slabă și rușinoasă rată de absorbție a fondurilor europene. Mai mult decât atât, îi transmit domnului Cioloș că au fost și alți ,,salvatori” ai Munților Apuseni, înaintea domniei sale, precum dl. Pogea sau alții care s-au întrecut în promisiuni făcute acestor oameni care se luptă din greu pentru traiul zilnic. Moții așteaptă ceva concret, domnule Cioloș, nu povești!

Premierul ar face bine să fie mai sincer față de români și să nu mai pozeze în tehnocratul virgin, dar care merge la braț cu politicieni. Să nu se mai prefacă ,,puțin deranjat” de folosirea imaginii lui pe materialele de propagandă ale PNL-ului.

Partidul Mișcarea Populară a sesizat de la început ipocrizia acestui domn care vrea totul dar nu își asumă nimic, a înțeles și jocul PNL și al Președintelui Iohannis, care sub masca liniștii naționale au instalat un guvern de așa-ziși tehnocrați, dar care vedem acum cum zburdă pe terenul politicii.

PNL și PSD i-au păcălit pe români în 2012 când le-au vândut în alegeri cea mai mare minciună politică de după revoluție numită USL. Cred că acum nu îi mai pot păcăli. Soluția şi alternativa la aceste două partide combinatoare rămâne Partidul Mișcarea Populară iar cel care poate conduce un guvern cu adrevărat responsabil este Traian Băsescu.

Preşedinte PMP Alba, deputat Clement Negruţ


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

4 aprilie-11 mai: Curățenia de primăvară la Alba Iulia. Programul activităților

Bogdan Ilea

Publicat

în

4 aprilie-11 mai: Curățenia de primăvară la Alba Iulia. Programul activităților Primăria municipiului Alba Iulia se pregătește de curățenia de primăvară. Mai multe zone din oraș urmează să fie măturate sau curățate între 4 aprilie și 11 mai.  Începe curățenia de primăvara în Municipiul Alba Iulia, în perioada 01.04.2024 – 11.05.2024. Se vor executa lucrări […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea