Pregătiri pentru parada militară din 1 Decembrie, de la Alba Iulia

La Alba Iulia încep pregătirile pentru parada militară din 1 Decembrie

În programul manifestărilor dedicate „Zilei Naționale a României” din acest an a fost cuprinsă și organizarea și desfășurarea unei parade militare cu trupe și tehnică militară, ne-a confirmat col. Marcel Domșa, comandantul Garnizoanei Alba Iulia și al Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul”.

paradaEl a precizat că au fost transmise solicitări în vederea participării Ministerului Apărării Naționale, Ministerului Afacerilor Interne (ministere care la rândul lor trebuie să facă demersuri către unitățile, academiile și școlile militare), Serviciului Român de Informații, Serviciului de Telecomunicații Speciale și Poliției Locale.

ELIT

Prima ședință de coordonare comandată de reprezentantul Diviziei 4 Infanterie „Gemina” Cluj-Napoca va avea loc luni, 21 noiembrie 2016, la Instituția Prefectului Alba, urmând să mai participe reprezentanții Primăriei Alba Iulia și Consiliului Județean, precum și ai instituțiilor publice deconcentrate.

Parada militară va avea loc joi, 1 decembrie 2016, probabil de la ora 13.00, însă programul exact va fi definitivat abia săptămâna viitoare, ne-a declarat reprezentantul Primăriei Alba Iulia, Robert Roman.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

7 Comentarii

recul 21 noiembrie 2016 at 7:19

Avand in vedere contextul deosebit de fragil al situatiei social-politice din tara,urmare a masurilor luate de presedinte si tehnocrati,prin sesizarile la CCR la legea salariilor din educatie si sanatate,cei doi(CIOLANIS si Soros-Ciolos) nu vor veni la Alba Iulia.Intr-o atarte situatie,va fi „fieful” duelurilor PDL-PNL,cu PSD.

ilie de la uzina 21 noiembrie 2016 at 11:52

draga recul, contextul e unul foarte clar:mediul privat nu mai vrea sa sustina trantorii de la stat.
soros e un personaj de media, inventat sa aveti cu ce da in ciolos.nimeni nu sustine salariile bugetariilor sau pensiile speciale. o sa vedeti la vot .
in rest numai bine, te invit sa dai cu recul in judetele prospere conduse de psd.

jean 21 noiembrie 2016 at 12:49

Ilie, tie ti se pare ca judetul Alba condus de iubitii tai PDL-isti, actualmente vopsiti in PNL-isti, prospera in vreun fel? poate la somaj.

ilie de la uzina 21 noiembrie 2016 at 16:13

draga jean ,eu lucrez intr-o firma privata si caut mereu oameni pentru angajare. si nu gasesc.si nu oferim salariu minim, ci un salariu corect.da, cred ca iubitii mei pedelisti, vopsiti in orice vrei tu, sunt mult mai buni decat ciuma rosie, vopsita in dungi de dna, si numita psd.da, cred ca psd distruge sistematic aceasta tara.
eu personal prefer usr.dar daca vrei pot fi pedelist, penelist,udemerist, rusofon, sorosist, orice numai pesedist nu.

Schepsis @ Ilie 22 noiembrie 2016 at 11:09

Dragă @ ilie de duzină, află că bugetari nu sunt doar cei de la fisc înpotriva cărora se pare că ai tu un ghimpe. Bugetari sunt (printre alţii) şi dascălii care te-au educat pe tine şi te-au calificat ca să poţi munci într-un cadru privat. Deci şi datorită bugetarilor îţi câştigi tu pita, iliuţă tată, bine ?
Şi spre ştiinţa ta, află că ciuma este la fel de urâtă, indiferent de culoare. Imi amintesc că până nu demult ciuma era portocalie şi tare puturoasă. Atât de puturoasă încât a împuţit toată ţara în aşa fel încât ca să nu o mai recunoască lumea ciuma portocalie s-a vopsit în galben, aşa cum de altfel arată şi în zilele noastre.
Îţi doresc totuşi nenea @iliuţă ca în mediul tău privat să nu prea ai nevoie de vreun bugetar pompier care să-ţi stingă incediul de pe casă sau de vreun bugetar doctor care să te vindece de prost tată. Ha, să auzim de bine (doar de privaţi) !

bobi 21 noiembrie 2016 at 15:04

Draga”, Ilie de la duzina”,Salariile daca ar fi mari si la STAT SI PRIVAT ar fi sustinere pentru TOATE. Dau eu exemple:Un exemplu ai Bucurestiul, cu PRIMARIA GENERALA SI SECTOARELE TOATE!!!CE MAI VREI?Craiova,etc.

menestrel 22 noiembrie 2016 at 7:51

Iliuta taica, du-te invartindu-te cu toti pedelisti tai,ai uitat ce au facut?,taieri salarii ,pensii,fara sa mai vorbim de infractiunile” in Cascada” savarsite de ei in timpul guv.Boc.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...