Rămâi conectat

Actualitate

Pregătiri pentru alegerile locale din 10 iunie 2012

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Anunţ privind întocmirea listei juriştilor, din care vor fi desemnaţi preşedinţii şi locţiitorii acestora la birourile electorale de circumscripţie şi la birourile electorale ale secţiilor de votare

 Având în vedere prevederile art. 24 alin. 5 din Legea nr. 67/2004 privind alegerea autorităţilor administraţiei publice locale, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, cu privire la desemnarea preşedinţilor şi locţiitorilor acestora la birourile electorale de circumscripţie, text potrivit căruia „desemnarea se face, prin tragere la sorţi, dintre magistraţii şi ceilalţi jurişti existenţi în judeţ”, până miercuri, 11 aprilie 2012, orele 14, va fi întocmită de către prefect, împreună cu preşedintele Tribunalului, lista juriştilor care, potrivit declaraţiei pe propria răspundere, nu fac parte din nici un partid politic.
Pentru înscrierea în lista juriştilor sunt necesare următoarele documente: lcerere, în original, adresată Prefectului judeţului Alba / Preşedintelui Tribunalului Alba din care să rezulte: numele şi prenumele solicitantului, adresa de domiciliu, nivelul studiilor (cu indicarea specializării), locul de muncă şi funcţia ocupată, numărul de telefon (acasă, serviciu, mobil) la care poate fi contactat, semnătura persoanei lcopie a actului de studii lcopie a actului de identitate ldeclaraţie pe propria răspundere că nu face parte din nici un partid politic.
Procedura este identică pentru desemnarea preşedinţilor şi locţiitorilor acestora la birourile electorale ale secţiilor de votare (a se vedea prevederile art. 28 alin. 2 din Legea nr. 67/2004 privind alegerea autorităţilor administraţiei publice locale, republicată, cu modificările şi completările ulterioare), cu menţiunea că întocmirea listei se va face pentru secţiile de votare în perioada 18 aprilie – 28 mai 2012.
Alba Iulia, 03.04.2012
Biroul de Presă, Instituţia Prefectului, judeţul Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

23-30 aprilie: Restricții de circulație pe Autostrada A10 Sebeș-Turda. Se efectuează lucrări de reparații

Ziarul Unirea

Publicat

în

23-30 aprilie: Restricții de circulație pe Autostrada A10 Sebeș-Turda. Se efectuează lucrări de reparații În perioada 23-30 aprilie sunt instituite restricții de circulație pe banda 2 a Autostrăzii A10 Sebeș-Turda, între kilometrii 45+500 și 45+800 de metri, calea 2 (sens Turda-Sebeș). Citește și: FOTO Drumul național DN 74A, surpat în urma ploilor, la Cărpiniș: Trafic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea