Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Prefectul Ştefan Bardan susţine exportatorii români

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Instituţia Prefectului a găzduit zilele trecute întâlnirea de lucru organizată de Asociaţia Naţională a Exportatorilor şi Importatorilor din România (A.N.E.I.R.) cu conducerea Băncii de Export-Import a României – EximBank SA. Reuniunea a reprezentat un cadru de comunicare privind activitatea de export-import a companiilor româneşti, prezentarea instrumentelor financiare de susţinere şi promovare a exportului românesc, de dezvoltare şi creştere a competitivităţii IMM-urilor din toate sectoarele de activitate, precum şi a instrumentelor financiare destinate cofinanţării proiectelor derulate cu fonduri europene nerambursabile. La discuţii au participat dr. ec. Mihai Ionescu, secretar general al A.N.E.I.R. şi copreşedinte al Consiliului de Export al României, drd. ing. Bogdan Mezei – coordonator zonal ANEIR, Sanda Popescu – economist-şef al EximBank, manageri ai unor companii din judeţul Alba. Firmele interesate de produsele EximBank vor fi vizitate în perioada următoare de către echipele de băncii, pentru a identifica formulele optime de creditare, garantare şi asigurare a activităţii companiei.
„Exportul este un vector extrem de important nu numai în perioadele dificile economic şi de aceea orice sprijin pe care firmele îl pot primi pentru a-şi dezvolta afacerile în această direcţie este binevenit pentru că, în final, câştigă economia judeţului Alba. Deşi ultimii ani au fost dificili, Guvernul a încercat ca prin măsurile anticriză luate să afecteze cât mai puţin sectorul privat, iar menţinerea cotei unice de impozitare la 16% este un astfel de exemplu”, a declarat la finalul întâlnirii prefectul Ştefan Bardan. (R.G.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Din luna mai 2024, modificări temporare în circulația unor trenuri internaționale

Unirea Ziarul

Publicat

în

Din luna mai 2024, modificări temporare în circulația unor trenuri internaționale În urma închiderii totale a circulaţiei feroviare între stațiile Bekescsaba – Lokoshaza, petnru efectuarea unor lucrări la infrastructura feroviară de către administrația ungară – MAV Start, la sfârșitul lunii viitoare vor interveni modificări în circulaţia trenurilor CFR Călători. Dintre acestea, trenurile Ister și Dacia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea