Rămâi conectat

Ştirea zilei

PREBET AIUD achiziționează un ventilator pentru Secția ATI a Spitalului Municipal, în valoare de aproximativ 25.000 de euro

Publicat

în

PREBET AIUD achiziționează un ventilator pentru Secția ATI a Spitalului Municipal, în valoare de aproximativ 25.000 de euro

Consiliul de Administrație al SC Prebet Aiud SA (societate pe acțiuni cu capital privat integral românesc) – listată  la Bursa de Valori București din 2015, s-a întrunit în ședință extrordinară la data de 26 martie 2020, având în vedere situația creată în lume de COVID-19.

S-a decis astfel ca compania să se implice activ în lupta împotriva noului coronavirus, sprijinind comunitatea locală, de data aceasta (în urma discuțiilor purtate cu managerul Spitalului Municipal Aiud – Dr. Bogdan Popa) prin achiziționarea unui ventilator pentru Secția ATI a Spitalului din Aiud.

Luni, 30 martie 2020, compania a achitat 50% din valoarea aparatului către firma importatoare.

Electrica Furnizare Discount

Prebet Aiud SA s-a implicat și până acum în viața comunității prin donații și sponsorizări către asociațiile și fundațiile aiudene și prin sponsorizarea Asociației Club Sportiv Olimpia Aiud, de peste 50 de ani.

Având în vedere situația și numărul mare de comenzi din Europa se pare că va dura între 4-8 săptămâni până ventilatorul va ajunge la Aiud.

”Am făcut acest lucru gândindu-ne și la salariații noștri și familile acestora, majoritatea din Aiud, dar și la localitățile arondate Aiudului”, au transmis reprezentanții firmei.

Din proprie inițiativă, unul dintre membrii consiliului de administrație, Ioan Demeter, l-a contactat pe managerul spitalului, Dr. Popa Bogdan, inițial dorindu-se achiziționarea de materiale de protecție medicală pentru cei din „linia întâi”. În urma discuțiilor, s-a decis că un ventilator ar fi de preferat, întrucât spitalul mai are doar unul.

Atât firma importatoare, cât și aparatul comandat au fost alese de către managerul spitalului și costă aproximativ 25.000 de euro, firma fiind doar plătitorii acestuia.

S.C. PREBET AIUD S.A. este singura producătoare a întregii game de prefabricate din beton armat și precomprimat pentru căi de comunicații, feroviare și rutiere.

Nivelul tehnic al produselor se încadrează în prevederile standardelor naționale, iar în ceea ce privește nivelul tehnologic, acesta se situează de asemenea, la nivelul existent în țară, tehnologiile, utilajele și instalațiile tehnologice fiind proiectate pentru a satisface productivitatea și nivelele de calitate superioare.

De-a lungul anilor, S.C PREBET AIUD S.A a colaborat permanent cu proiectanții din România pentru îmbunătățirea permanentă atât a nivelului tehnic al produselor cât și cel al tehnologiilor de fabricație. Unitatea are o îndelungată tradiție în producerea și comercializarea traverselor CF din beton armat precomprimat, a stâlpilor de electrificare și a prefabricatelor beton armat destinate structurilor de căi de comunicații C.F. și rutiere.

Publicitate

Ştirea zilei

FOTO| 1 Decembrie la Alba Iulia: Diaspora Europeană, prezentă în orașul Marii Uniri pentru sărbătoarea Zilei Naționale a României

Publicat

în

FOTO| 1 Decembrie la Alba Iulia: Diaspora Europeană, prezentă în orașul Marii Uniri pentru sărbătoarea Zilei Naționale a României

Astăzi, 1 decembrie, membrii din Diaspora Europeană au participat și ei la Ziua Națională a României, chiar în orașul Marii Uniri, municipiul Alba Iulia.

„Acum 103 de ani, peste 100.000 de oameni din toate colțurile României se îndreptau către Alba Iulia, pentru a asista la desăvârșirea celui mai puternic act din istoria României

Electrica Furnizare Discount

Cu entuziasm și inimi însuflețite de dragoste de țară, românii au venit să dea mână cu mână într-o țară unită. După terminarea primului război mondial, poporul român a reușit să valorifice contextul mișcării de eliberare a popoarelor din Europa și a consfințit propria eliberare și unire, în „Rezoluțiunea Adunării Naționale de la Alba Iulia”

Vă mulțumim tuturor membrilor grupului civic Diaspora Europeană și PDU pentru participarea la sărbătorirea unei zile atât de importante pentru noi, românii, Ziua Națională a României!”, au transmis reprezentanții Diaspora Europeană, prin intermediul paginii de socializare.

Citește mai mult

Ştirea zilei

VIDEO| Inimă de român și un steag cât Marea Unire, de 1 Decembrie, la Alba Iulia: „În fiecare an mă veți găsi în Cetatea Marii Uniri”

Publicat

în

Inimă de român și un steag cât Marea Unire, de 1 Decembrie, la Alba Iulia: „În fiecare an mă veți găsi în Cetatea Marii Uniri”

De 1 Decembrie, Ziua Națională a României, un tânăr patriot „înarmat” cu un steag imens pe care îl flutura în fața Catedralei Încoronării stârnea mirarea și admirația trecătorilor.

Acesta ne-a povestit că 2021 este al cincelea an în care vine în Cetatea Marii Uniri și spune ca va face la fel mult timp de acum încolo.

Citește și: MESAJE de ZIUA NATIONALA, 1 DECEMBRIE. SMS-uri, felicitări, urări și mesaje pe care le puteți trimite prietenilor

Electrica Furnizare Discount

„Lungimea bățului este de 4 metri, iar materialul este de 2.5 pe 3 metri. De 5 ani de zile vin cu tricolorul în cetatea Marii Uniri. La mulți ani tuturor românilor și în fiecare an mă veți găsi în cetatea Marii Uniri”, ne-a spus tânărul patriot.

După un an 2020, cu restricții din cauza pandemiei de Covid-19 și lipsit de evenimentele fastuoase cu care era obișnuit orașul, românii s-au bucurat astăzi de sărbătoarea Zilei Naționale, e drept cu mască și cu distanțare.

Anul acesta au revenit și evenimentele care au lipsit anul trecut, cei prezenți bucurându-se de Marșul Unirii, de ceremonia primirii soliilor din Cetățile de Scaun, de parada militară și de spectacolul de drone.

Citește mai mult

Ştirea zilei

LIVE VIDEO| SPECTACOL de DRONE, de 1 Decembrie, la Alba Iulia. Sute de oameni au admirat show-ul din Parcul Unirii

Publicat

în

LIVE VIDEO| SPECTACOL de DRONE, de 1 Decembrie, la Alba Iulia. Sute de oameni au admirat show-ul din Parcul Unirii

Astăzi, 1 decembrie, la finalul Zilei Naționale a României, are loc un spectacol cu drone, în locul tradiționalului foc de artificii.

Citește și: MESAJE de ZIUA NATIONALA, 1 DECEMBRIE. SMS-uri, felicitări, urări și mesaje pe care le puteți trimite prietenilor

Ziua de 1 Decembrie a debutat cu „Marşul Unirii”, pe traseul Gara Alba Iulia – Piaţa Tricolorului. „Primirea Soliilor din Cetăţile de Scaun”, citirea „Rezoluţiunii Adunării Naţionale de la Alba Iulia” şi un Te Deum la Catedrala Încoronării sunt alte manifestări care au avut loc de Ziua Naţională.

Electrica Furnizare Discount

Nu a lipsit nici în acest an ceremonia militară, chiar dacă una de mai mică amploare, nu de nivelul unei parade.

Programul dedicat Zilei Naţionale a României s-a încheiat cu un spectacol de drone, care va lua locul focului de artificii nelipsit în ultimii ani.

Ca în fiecare an, pe data de 1 decembrie, Alba Iulia, se îmbracă în haine de sărbătoare, o sărbătoare a românilor de pretutindeni.

Mecca românească îi așteaptă cu brațele deschise pe toți cei care simt și iubesc românește, pe toți copiii acestui pământ încercat de greutăți de-a lungul istoriei.

Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare