Rămâi conectat

Ştirea zilei

PREBET AIUD achiziționează un ventilator pentru Secția ATI a Spitalului Municipal, în valoare de aproximativ 25.000 de euro

Ziarul Unirea

Publicat

în

PREBET AIUD achiziționează un ventilator pentru Secția ATI a Spitalului Municipal, în valoare de aproximativ 25.000 de euro

Consiliul de Administrație al SC Prebet Aiud SA (societate pe acțiuni cu capital privat integral românesc) – listată  la Bursa de Valori București din 2015, s-a întrunit în ședință extrordinară la data de 26 martie 2020, având în vedere situația creată în lume de COVID-19.

S-a decis astfel ca compania să se implice activ în lupta împotriva noului coronavirus, sprijinind comunitatea locală, de data aceasta (în urma discuțiilor purtate cu managerul Spitalului Municipal Aiud – Dr. Bogdan Popa) prin achiziționarea unui ventilator pentru Secția ATI a Spitalului din Aiud.

Luni, 30 martie 2020, compania a achitat 50% din valoarea aparatului către firma importatoare.

Prebet Aiud SA s-a implicat și până acum în viața comunității prin donații și sponsorizări către asociațiile și fundațiile aiudene și prin sponsorizarea Asociației Club Sportiv Olimpia Aiud, de peste 50 de ani.

Având în vedere situația și numărul mare de comenzi din Europa se pare că va dura între 4-8 săptămâni până ventilatorul va ajunge la Aiud.

”Am făcut acest lucru gândindu-ne și la salariații noștri și familile acestora, majoritatea din Aiud, dar și la localitățile arondate Aiudului”, au transmis reprezentanții firmei.

Din proprie inițiativă, unul dintre membrii consiliului de administrație, Ioan Demeter, l-a contactat pe managerul spitalului, Dr. Popa Bogdan, inițial dorindu-se achiziționarea de materiale de protecție medicală pentru cei din „linia întâi”. În urma discuțiilor, s-a decis că un ventilator ar fi de preferat, întrucât spitalul mai are doar unul.

Atât firma importatoare, cât și aparatul comandat au fost alese de către managerul spitalului și costă aproximativ 25.000 de euro, firma fiind doar plătitorii acestuia.

S.C. PREBET AIUD S.A. este singura producătoare a întregii game de prefabricate din beton armat și precomprimat pentru căi de comunicații, feroviare și rutiere.

Nivelul tehnic al produselor se încadrează în prevederile standardelor naționale, iar în ceea ce privește nivelul tehnologic, acesta se situează de asemenea, la nivelul existent în țară, tehnologiile, utilajele și instalațiile tehnologice fiind proiectate pentru a satisface productivitatea și nivelele de calitate superioare.

De-a lungul anilor, S.C PREBET AIUD S.A a colaborat permanent cu proiectanții din România pentru îmbunătățirea permanentă atât a nivelului tehnic al produselor cât și cel al tehnologiilor de fabricație. Unitatea are o îndelungată tradiție în producerea și comercializarea traverselor CF din beton armat precomprimat, a stâlpilor de electrificare și a prefabricatelor beton armat destinate structurilor de căi de comunicații C.F. și rutiere.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea