PREBET AIUD achiziționează un ventilator pentru Secția ATI a Spitalului Municipal, în valoare de aproximativ 25.000 de euro

PREBET AIUD achiziționează un ventilator pentru Secția ATI a Spitalului Municipal, în valoare de aproximativ 25.000 de euro

Consiliul de Administrație al SC Prebet Aiud SA (societate pe acțiuni cu capital privat integral românesc) – listată  la Bursa de Valori București din 2015, s-a întrunit în ședință extrordinară la data de 26 martie 2020, având în vedere situația creată în lume de COVID-19.

S-a decis astfel ca compania să se implice activ în lupta împotriva noului coronavirus, sprijinind comunitatea locală, de data aceasta (în urma discuțiilor purtate cu managerul Spitalului Municipal Aiud – Dr. Bogdan Popa) prin achiziționarea unui ventilator pentru Secția ATI a Spitalului din Aiud.

ELIT

Luni, 30 martie 2020, compania a achitat 50% din valoarea aparatului către firma importatoare.

Prebet Aiud SA s-a implicat și până acum în viața comunității prin donații și sponsorizări către asociațiile și fundațiile aiudene și prin sponsorizarea Asociației Club Sportiv Olimpia Aiud, de peste 50 de ani.

Având în vedere situația și numărul mare de comenzi din Europa se pare că va dura între 4-8 săptămâni până ventilatorul va ajunge la Aiud.

”Am făcut acest lucru gândindu-ne și la salariații noștri și familile acestora, majoritatea din Aiud, dar și la localitățile arondate Aiudului”, au transmis reprezentanții firmei.

Din proprie inițiativă, unul dintre membrii consiliului de administrație, Ioan Demeter, l-a contactat pe managerul spitalului, Dr. Popa Bogdan, inițial dorindu-se achiziționarea de materiale de protecție medicală pentru cei din „linia întâi”. În urma discuțiilor, s-a decis că un ventilator ar fi de preferat, întrucât spitalul mai are doar unul.

Atât firma importatoare, cât și aparatul comandat au fost alese de către managerul spitalului și costă aproximativ 25.000 de euro, firma fiind doar plătitorii acestuia.

S.C. PREBET AIUD S.A. este singura producătoare a întregii game de prefabricate din beton armat și precomprimat pentru căi de comunicații, feroviare și rutiere.

Nivelul tehnic al produselor se încadrează în prevederile standardelor naționale, iar în ceea ce privește nivelul tehnologic, acesta se situează de asemenea, la nivelul existent în țară, tehnologiile, utilajele și instalațiile tehnologice fiind proiectate pentru a satisface productivitatea și nivelele de calitate superioare.

De-a lungul anilor, S.C PREBET AIUD S.A a colaborat permanent cu proiectanții din România pentru îmbunătățirea permanentă atât a nivelului tehnic al produselor cât și cel al tehnologiilor de fabricație. Unitatea are o îndelungată tradiție în producerea și comercializarea traverselor CF din beton armat precomprimat, a stâlpilor de electrificare și a prefabricatelor beton armat destinate structurilor de căi de comunicații C.F. și rutiere.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...