Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Pozitiv la metamfetamină și amfetamină și cu cinci plicuri cu substanță cristalină în mașină: Șofer din Alba, trimis în judecată

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pozitiv la metamfetamină și amfetamină și cu cinci plicuri cu substanță cristalină în mașină: Șofer din Alba, trimis în judecată

Un bărbat din județul Alba a fost trimis în judecată, după ce a fost oprit în trafic, testat pozitiv la metamfetamină și amfetamină, iar în mașina pe care o conducea au fost găsite cinci plicuri cu o substanță cristalină.

În data de 14.07.2023 organele de poliție din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au identificat pe inculpat în timp ce conducea autoturismul pe drumurile publice din Alba Iulia.

În urma controlului efectuat, organele de poliție au identificat 5 plicuri din material plastic care conțineau o substanță cristalină.

Inculpatul a fost testat cu aparatul Drugtest care a indicat valori pozitive la metamfetamină și amfetamină, fiind condus ulterior pentru recoltarea probelor biologice.

Citește și: Șofer de 22 de ani din Alba Iulia, cercetat pentru conducere sub influența drogurilor: A fost prins de polițiști la primele ore ale dimineții

În rechizitoriu s-a reţinut că în data de 14.07.2023 a deținut cantitatea de 17,7 grame de substanță care conține 3-CMC (3-Chloromethcathinone) pentru consumul propriu fără drept.

„În baza art. 346 alin. 1 Cod procedură penală constată legalitatea sesizării instanței cu rechizitoriul DIICOT Serviciul Teritorial Alba Iulia, a administrării probelor, precum şi a efectuării actelor de urmărire penală privind pe inculpat, trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de deținere de droguri de mare risc pentru consum propriu fără drept, prev. și ped. de art. 4 alin. 1 și 2 din Legea 143/2000.

Dispune începerea judecăţii cauzei privind pe inculpat”, se arată în hotărârea Tribunalului Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Cum arată malul Ampoiului, după petrecerea de Anul Nou a srilankezilor, la Alba Iulia: ”Totul e lună bec, mai frumos ca înainte”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cum arată malul Ampoiului, după petrecerea de Anul Nou a srilankezilor, de la Alba Iulia: ”Totul e lună bec, mai frumos ca înainte” Sâmbătă, 27 aprilie 2024, malul râului Ampoi a fost locul de desfășurare a petrecerii de Anul Nou, organizată de comunitatea srilankezilor din România. Sute de persoane au petrecut la Alba Iulia, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea