Rămâi conectat

Ştirea zilei

Povestea emoționantă a unei paciente cu COVID-19, salvată de la moarte de asistenții spitalului din Aiud. „Datorită lor sunt acum, aici”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Povestea emoționantă a unei paciente cu COVID-19, salvată de la moarte de asistenții spitalului din Aiud. „Datorită lor sunt acum, aici”

Sistemul și cadrele medicale sunt blamate zi de zi, în toată țara pentru condițiile deplorabile sau pentru comportamentul neadecvat.

Doamna Felicia, însă, împărtășește povestea sa, după două săptămâni petrecute la Spitalul de Pneumoftiziologie din Aiud, în urma infecției cu COVID-19, unde medicii și restul cadrelor medicale au dat dovadă de umanitate și respect față de semenii aflați la necaz.

Doamna Felicia a fost externată abia ieri, 9 decembrie, după două săptămâni petrecute la Spitalul de Pneumoftiziologie din Aiud cu simptome medii spre severe, în urma infecției cu COVID-19. A descris spitalul în doar câteva cuvinte simple, ca fiind „un spital mic cu niște oameni cu suflet mare„.

Aceasta a contactat ziarulunirea.ro pentru a demitiza toate „poveștile” citite pe rețele de socializare sau împărtășite de oameni, cum că odată ajuns la spital, cadrele medicale „te lasă să mori”, așa cum a transmis Felicia.

Acum, vindecată și externată, dorința doamnei este de a face cunoscută povestea sa și de a ajuta oamenii să treacă peste frica de a merge la spital. „Eu am fost cu un picior în groapă și datorită lor sunt acum, aici”, a transmis, emoționată, Felicia.

Aceasta a povestit o întâmplare din cadrul spitalului, care a îngrozit-o, atunci când o pacientă a agresat „puternic” un cadru medical.

„O doamnă asistentă de acolo, din Aiud, a fost agresată de o pacientă. Vă dați seama? Eu înțeleg că e o traumă enormă, dar când știi că cineva luptă să te salveze, trebuie să ai și tu puțin discernământ”, a explicat femeia.

Doamna Felicia își dorește ca povestea ei să ajungă mai departe la un număr cât mai mare de oameni, atât în semn de recunoștință pentru cadrele medicale care au pus-o pe picioare cât și pentru a face cunoscut faptul că pe toată durata spitalizării, pentru medici și asistente, umanitatea a fost pe primul loc.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Șoferiță de 21 de ani, din Vidra, prinsă la volan cu permisul suspendat: Polițiștii i-au făcut dosar penal

Ziarul Unirea

Publicat

în

Șoferiță de 21 de ani, din Vidra, prinsă la volan cu permisul suspendat: Polițiștii i-au făcut dosar penal O șoferiță de 21 de ani, din Vidra, a fost prinsă la volan cu permisul suspendat. Polițiștii din Câmpeni i-au făcut dosar penal. Citește și: Tânăr din Abrud, prins de polițiști MORT DE BEAT la volan: Avea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea