Rămâi conectat

Ştirea zilei

Potrivit președintelui PDL Mircea Hava, la conducerea Electrica Alba a fost pus… ”un bolovan”

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mircea Hava, președintele PDL Alba, a comentat, vineri, decizia de schimbare a directorului de la SDEE Electrica Alba și numirea în respectiva funcție a tânărului PSD-ist Bogdan Medrea.

Asumându-și riscul folosirii unor cuvinte destul de dure pentru a-și exprima dezaprobarea – ”poate să mă dea și în judecată dacă vrea”, Hava a declarat că ”PDL Alba nu ar fi propus niciodată un bolovan la conducerea unei instituții importante” și a subliniat faptul că numirile politice sunt un exemplu negativ pentru tineri cărora li se dă de înțeles că dacă nu au susținere politică, nu pot să ocupe posturi-cheie oricât ar fi de calificați.

Pentru mine a fost un mare semn de întrebare, nu neapărat legat de persoana în cauză, ci legat de ceea ce s-a întâmplat acolo. Nu este normal, dar să știți că în toată țara se face așa. La noi (n.r. PDL Alba), chiar vreau să-mi arătați unde am pus sau am sprijinit un bolovan. Să știți că Perju (n.a. fostul director al SDEE Electrica Alba) nu a fost niciodată membru al PDL. L-am susținut pentru că știa meserie. Eu trăiesc în orașul acesta nu numai la primărie. Știam părerea altor specialiști care au lucrat cu el, știam și părerea directorului de la Transelectrica Brașov. Știam toate părerile despre inginerul Perju”, a declarat Mircea Hava.

Acesta a spus că din cauza exemplului pe care îl au tinerii în astfel de situații există și o slabă prezență la vot pe segmentul sub 35 de ani dar și o demotivare pentru specialiștii tineri care văd că orice se întâmplă are o bază politică: ”Pot să fiu eu cel mai bun, dacă vine ăla cu un trăncălău care l-a ajutat în campania electorală și ia postul!”, a comentat Hava.

Lumea vede și cerne, dar e trist că ajungem în zona asta pentru că odată și odată vom merge și noi la pensie și chiar că te gândești dacă ceea ce tu ai construit poate fi întreținut de cei care vin după tine”, a concluzionat președintele PDL Alba.

De cealaltă parte, liderul PSD Alba, Ioan Dîrzu susţine că numirea lui Bogdan Medrea „nu a avut influenţă politică”, iar acum tânărul social-democrat are posibilitatea să se afirme, la fel cum a făcut-o şi când a profesat în mediul privat. Deputatul de Alba este de părere că „PSD are specialişti buni în toate domeniile şi specialişti care se implică”. Consilierul judeţean, Ioan Florea i-a luat şi el apărarea tânărului Medrea spunând că şi el a ajuns director la vârsta de 33 de ani, şi că are toată încrederea în forţele noului director.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Opt ani și cinci luni de închisoare pentru un tânăr acuzat de trafic de cocaină, prins în flagrant de către polițiștii de la BCCO Alba Iulia

Unirea Ziarul

Publicat

în

Opt ani și cinci luni de închisoare pentru un tânăr acuzat de trafic de cocaină, prins în flagrant de către polițiștii de la BCCO Alba Iulia Sentință definitivă la Curtea de Apel Alba Iulia pentru un tânăr care a fost judecat pentru trafic de droguri de mare risc, trafic internațional de droguri de mare risc, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea