Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Posturile de inspectori şcolari generali adjuncţi ai Albei – nedorite de nimeni

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Niciun cadru didactic nu şi-a manifestat interesul pentru posturile de inspectori şcolari generali adjuncţ în Alba

inspectoratul scolar judetean albaDupă cum vă anunţam, cele două posturi de inspectori şcolari generali adjuncţi ai judeţului nostru au fost scoase iarăşi la concurs. Termenul până la care se puteau depune dosare de înscriere a fost data de 4 septembrie. Surpriză sau nu, niciun cadru didactic nu şi-a manifestat interesul să se angreneze în competiţie. Să fi fost oare motivul neimplicării în concurs faptul că la precedentele examene dascălii înscrişi nu au obţinut punctajul necesar ocupării posturilor? Sau poate că astfel de funcţii sunt netentante din punct de vedere al remuneraţiei venite din partea statului?

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Oricum ar sta situaţia, cert e un lucru – Alba va avea în continuare, măcar pentru o perioadă, inspectori şcolari generali adjuncţi numiţi prin detaşare. Actualii, adică Dan Cherecheş şi Cornel Sandu, ori alţii. Rămâne să vedem. Totuşi, nădăjduim că o astfel de stare de provizorat nu se va perpetua.

Nu de alta, dar Alba are dascăli competenţi, chiar şi în activitatea de management al actului educativ, ce ar trebui să încerce să-şi adjudece, în urma unor probe susţinute la Bucureşti, aceste posturi (deci implicit şi responsabilităţile lor).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024, și-au depus candidatura 7 candidați. Până la data publicării acestui articol, doar 5 au fost validați. Candidaților Nicola Adrian de la Partidul Național […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea