Rămâi conectat

Actualitate

Poşta Română: ATM-uri în oficiile poştale. „Încercăm să oferim mai mult confort clienţilor care apelează la serviciile companiei”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Potrivit unui comunicat al companiei, Poşta Română va oferi clienţilor posibilitatea de a efectua diverse operaţiuni bancare, prin valorificarea reţelei de oficii poştale situate în mediul urban, oferind spre închiriere spaţii destinate instalării de automate bancare (ATM).

„Poşta Română vine în sprijinul clienţilor prin diversificarea activităţii şi a serviciilor oferite. Astfel, cei care vor trece pragul oficiilor poştale, selectate la nivel naţional, vor putea să retragă bani de la ATM, să efectueze plăti sau să se informeze despre situaţia contului bancar. Încercăm să oferim, pe zi ce trece, mai mult confort tuturor clienţilor care apelează la serviciile Poştei Române. Scurtăm timpii de aşteptare şi vrem să scutim clienţii de orice fel de drumuri suplimentare şi timp pierdut”, se precizează în comunicat.

Compania a trimis invitaţii către societăţile bancare care activează pe toată piaţa din România, iar condiţiile de colaborare urmează să fie stabilite în baza unor negocieri ulterioare.

Poşta Română, companie naţională înfiinţată conform Legii 31/1990, este o instituţie publică, fiind deţinută de statul român, prin Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale (MCSI), în proporţie de 75%, şi Fondul Proprietatea (FP), cu 25%.

Compania deţine cea mai mare reţea de distribuţie la nivel naţional, însemnând peste 80% din totalul subunităţilor poştale care operează, în prezent, în România. Peste 19 milioane de locuitori beneficiază de serviciile Poştei Române şi peste 7,5 milioane de adrese sunt acoperite de reţeaua poştală proprie.

Sursa: capital.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea