Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Posibilă tentativă de SUICID în cazul femeii din ALBA, care a căzut în apele râului Ampoi: Cum s-ar fi petrecut totul

URSALEȘ Iulian

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Posibilă tentativă de SUICID în cazul femeii din ALBA, care a căzut în apele râului Ampoi: Cum s-ar fi petrecut totul

Noi detalii apar în cazul femeii de 30 de ani din Alba, care a căzut în cursul zilei de astăzi, 3 ianuarie, în apele râului Ampoi.

Potrivit informațiilor transmise de către martorii aflați la fața locului pentru ziarulunirea.ro, femeia ar fi încercat să își pună capăt zilelor, aruncându-se de pe podul care trece deasupra apei.

În acest caz, IPJ Alba a comunicat, la solicitarea ziarulunirea.ro, că s-a deschis un dosar penal in rem pentru vătămare corporală din culpă. De asemenea, se ia în considerare și tentativa de suicid.

CITEȘTE ȘI: Polițiștii fac cercetări, după ce o femeie din ALBA, care a căzut în apele Ampoiului, a ajuns la spital în stare GRAVĂ

În cursul zilei de marți, 3 ianuarie, o femeie în vârstă de aproximativ 30 de ani a căzut în râul Ampoi, în zona podului, în municipiul Alba Iulia.

Detașamentul de pompieri Alba Iulia a intervenit cu un modul de descarcerare și două ambulanțe SAJ pentru căutarea și salvarea femeii.

Femeia a fost găsită în stop-cardiorespirator și s-au încercat manevre de resuscitare la fața locului.

Ulterior, aceasta a fost transportată la spital de către echipajul SAJ, în stare de inconștiență, hipotermică, cu activitate cardiacă și traumatism cranio-cerebral.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni Temperaturile pentru luna mai din acest an or să fie mai ridicate decât cele specifice perioadei. Excepție făcând doar săptămâna 6 – 13 mai. Săptămâna 29 aprilie – 6 mai Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea