Posesorul unui mandat european de ARESTARE, prins de către polițiștii din Alba. Albaiulianul va fi prezentat astăzi Curții de Apel

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Un bărbat de 46 de ani, din Alba Iulia, căutat de autoritățile din Italia pentru infracțiuni contra proprietății, a fost prins de polițiștii din Alba. Are mandat european e arestare.

La data de 09 aprilie 2020, poliţiştii Compartimentului Urmăriri din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliție Județean Alba, l-au depistat, pe raza municipiului Alba Iulia, pe un bărbat de 46 de ani, din Alba Iulia, posesor al unui mandat european de arestare, emis de către autoritățile judiciare din Italia.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Bărbatul a fost prezentat autorității competente, respectiv Parchetului de pe Lângă Curtea de Apel Alba Iulia, care a dispus reținerea acestuia pentru o perioada de 24 de ore, urmând ca azi, 10 aprilie, să fie prezentat Curții de Apel Alba Iulia.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Pentru depistarea celui în cauză, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei