Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

Ponta și Iohannis din perspectiva zodiilor. Fecioara VS Gemeni. Pe cine favorizează astrele?

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Există forțe invizibile, altele decât cele ale serviciilor secrete, care influențează, susțin astrologii, parcursul, victoria sau eșecul acțiunilor unui individ, în funcție de așezarea astrelor și a interacțiunilor dintre ele.

genmeni vs fecioaraȘi pentru că noi, românii, avem mare apetit pentru explicațile și prognozele definite printr-un limbaj simbolic, mistic, religios, în defavoarea celui științific, rațional, i-am căutat la horoscop pe cei doi candidați rămași în cursă pentru funcția supremă în stat.

Am apelat astfel la horoscopurania.ro, ca să vedem dacă analiza astrologică pentru anul 2014, în ceea ce privește cariera și banii, ne oferă indicii cu privire la cât de favorabile le sunt astrelele Fecioarei Victor-Viorel Ponta, respectiv Gemenilor Klaus Iohannis.

Citește și: Mesaje de dragoste • Mesaje de iubire • Declarații de dragoste • Declarații de iubire

Râuri de miere și fluvii de lapte”  la Fecioara Ponta

 horoscop Fecioara_Ponta

Victor-Viorel Ponta (n. 20 septembrie 1972, București) este un om politic român, președinte al Partidul Social Democrat din februarie 2010, copreședinte al Uniunii Social-Liberale, deputat de Gorj. Ponta este din 7 mai 2012 prim-ministru al României. Din mai 2014 este candidatul PSD la alegerile prezidențiale.

„Defilare în sunetele marșului triumfal” la Gemenii Iohannis

horoscop Gemeni_Iohannis

Klaus Werner Iohannis (13 iunie 1959, Sibiu) este un politician român de etnie germană, de meserie profesor de fizică. Din anul 2000 este primar al municipiului Sibiu. A fost reales în 2004, 2008 și 2012, de fiecare dată din partea Forumului Democrat al Germanilor din România. Din 28 iunie 2014 este președintele PNL și candidatul ACL (PNL+PDL) la alegerile prezidențiale din 2014.

sursa: horoscopurania.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Nu contează cine votează, contează cine numără voturile

Unirea Ziarul

Publicat

în

Nu contează cine votează, contează cine numără voturile Mare e grădina… alegerilor. Dacă nu luăm în seamă acei lăudătorilor plătiți, ar trebui să lăsăm pentru o dată ulterioară enumerarea efectelor negative sau pozitive ale unei alianțe, mai ales în perioada pre-electorală. Oricum, efectele unor astfel de alianțe pot fi și puțin benefice, de natură să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea