Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Polițistul local care a agresat un jurnalist de la ziarul Unirea este cercetat pentru purtare abuzivă

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

politist local - agresiuneReprezentanții IPJ Alba au transmis, printr-un comunicat de presă, precizări referitoare la cercetările care se desfășoară în urma incidentului produs în Cetatea Alba Carolina, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în care un jurnalist de la ziarul Unirea, care fotografia un accident rutier soldat cu distrugerea mobilierului urban din zonă, a fost agresat de un polițist local.

În noaptea de 14/15.03.2014, la ora 01,46, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată printr-un apel 112 cu privire la faptul că, la locul producerii unui eveniment rutier, fără victime, ce a avut loc în zona Catedralei Reîntregirii din Alba Iulia, între două persoane, s-a produs un conflict iar apelantul ar fi fost agresat.  

Echipajul de poliţie deplasat la faţa locului l-a identificat pe apelant, domnul B.P., jurnalist al Ziarului Unirea iar din primele cercetări efectuate a rezultat că între acesta şi un poliţist local din cadrul Poliţiei Locale Alba Iulia, instituţie ce funcţionează, în conformitate cu Legea 155/2010, în subordinea Primăriei Municipiului Alba Iulia, a avut loc un conflict spontan.  

Poliţistul local a fost identificat, în persoana lui M.I.  de 42 de ani, iar în urma verificărilor efectuate a rezultat că acesta era în timpul programului de lucru, executând împreună cu un alt poliţist local, activităţi de patrulare, în ţinută civilă.  

Ulterior, domnul B.P. s-a prezentat la Poliţia Municipiului Alba Iulia unde a depus o plângere penală ce a fost declinată în favoarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, în vederea efectuării de cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de purtare abuzivă”, precizează Luminița Prodan, purtător de cuvânt al IPJ Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc! Tudor Limbean, cunoscut ca și Micul Patriot din județul Alba, nu putea lipsi de cel mai mare eveniment dedicat diasporei românești din Belgia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea