Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

Polițiștii rutieri din Alba au mai “produs” 16.500 de lei într-o singură noapte, din amenzi aplicate șoferilor

Bogdan Presecan

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Presiunea din ultimul an, de la nivelul MAI, asupra polițiștilor de la Rutieră din întreaga țară se resimte tot mai mult și în buzunarele șoferilor din județul Alba. “Foamea de bani” a Guvernului s-a materializat la nivelul județului nostru în sute de acțiuni ale polițiștilor rutieri, soldate cu amenzi în valoare de milioane de lei.

Ultima astfel de acțiune, organizată în noaptea de 19 înspre 20 noiembrie de poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba pe raza întregului judeţ a avut drept scop prevenirea accidentelor rutiere şi depistarea acelor conducători auto care conduc autoturismul după ce au consumat băuturi alcoolice.

Potrivit IPJ Alba, “cu această ocazie au fost aplicate 129 de sancţiuni contravenţionale, din care  4 pentru alcool, 37 pentru neportul centurii de siguranţă, restul de 88 constituind alte abateri la regimul rutier. Valoarea amenzilor aplicate se ridică la suma de 16.560 lei.

Au fost constatate 10 infracțiuni rutiere, din care 8 pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

Totodată  au fost reţinute în vederea suspendării, 8 permise de conducere, din care 4 pentru consum de alcool.

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

24 mai 2024 | Ecomuzeul Țării Moților, înființat de Ziua Europeană a Parcurilor: Dezvelire monument la limita dintre Alba, Bihor și Cluj și program cultural si culinar specific fiecărui județ

Ziarul Unirea

Publicat

în

24 mai 2024 | Ecomuzeul Țării Moților, înființat de Ziua Europeană a Parcurilor: Dezvelire monument la limita dintre Alba, Bihor și Cluj și program cultural si culinar specific fiecărui județ Ecomuzeul Țării Moților va fi înființat de Ziua Europeană a Parcurilor, în data de 24 mai 2024. Va fi dezvelit un monument la limita dintre […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea