Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Polițiștii rutieri din Alba, aduc sume imense la buget. Doar ieri, au aplicat amenzi în valoare de peste 42.000

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Rezultate acţiuni preventive pentru reducerea evenimentelor grave, produse pe fondul nerespectării normelor legale cu privire la circulaţia pe drumurile publice, în special a celor care reglementează regimul legal de viteză.

În perioada 29-31 august a.c., poliţiştii rutieri, împreună cu cei de ordine publică, acţionează pe raza întregului judeţ pentru depistarea şi sancţionarea abaterilor rutiere, în special a celor privind nerespectarea regimului legal de viteză.

În cursul zilei de ieri, 30 august, a.c., în cadrul acestor activităţi preventive au fost depistaţi şi sancţionaţi, cu amenzi în valoare totală de 42.800 lei, 268  de conducători auto care au încălcat regulile privind circulaţia pe drumurile publice. Dintre acestea 172 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 3 pentru depăşire neregulamentară, iar 93 pentru alte abateri.

Au fost reţinute 6 permise de conducere, au fost retrase 11 certificate de înmatriculare şi a fost constatată 1 infracţiuni rutiere.

De asemenea, poliţiştii acţionează pentru asigurarea fluenţei traficului rutier pe principalele artere rutiere ale judeţului şi în special pe raza municipiului Sebeş unde sunt înregistrate valori mari de trafic, în special pe sensul Sibiu – Alba Iulia sau Sibiu – Deva, datorită faptului că mulţi dintre românii din străinătate care şi-au petrecut concediul acasă, se îndreaptă spre punctele de trecere a frontierei de vest.

Inspectoratul de poliţie judeţean Alba,  recomandă conducătorilor auto să circule cu prudenţă, cu viteză adaptată la condiţiile de drum şi trafic şi să acorde o atenţie sporită pietonilor.

Depăşirea limitelor legale de viteză şi viteza neadaptată la condiţiile de trafic reprezintă unele din principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice!

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat

Bogdan Ilea

Publicat

în

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat Un accident rutier s-a petrecut în data 25 aprilie, în Alba Iulia, zona Dedeman, între două mașini care s-au tamponat. Pompierii au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin cu două autospeciale, 1 ASAS și 1 EPA pentru asigurarea măsurilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea