Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Polițiștii rutieri au aplicat amenzi de peste 25.000 de lei vineri, 12 septembrie

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vineri, 12 septembrie, poliţiştii rutieri şi cei de ordine publică din judeţul Alba, au continuat activităţile în cadrul Planului de acţiune pentru prevenirea accidentelor rutiere în mediul rural.

S-a acţionat, în principal, pentru combaterea excesului de viteză, aparatele radar fiind folosite pe principalele artere rutiere ale judeţului, în locurile unde există risc de producere a accidentelor.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Cu această ocazie, poliţiştii au constatat 162 de abateri contravenţionale ale conducătorilor auto, de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice, ce au fost sancţionate cu amenzi în valoare totală de  26.640 lei, dintre acestea 86 fiind aplicate pentru depășirea limitei legale de viteză.

Totodată au fost constatate două infracţiuni la regimul rutier, au fost reţinute două permise de conducere şi retrase 7 certificate de înmatriculare.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba recomandă conducătorilor auto să circule cu prudenţă, cu viteza adaptată condiţiilor de trafic şi meteo şi să acorde o atenţie sporită pietonilor.

Viteza excesivă sau neadaptată alături de depăşirea neregulamentară condiţiilor de trafic şi indisciplina pietonilor reprezintă cauze principale ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Un bărbat din Alba Iulia a ajuns la spital după un accident rutier: A pierdut controlul motocicletei și s-a răsturnat pe carosabil

Bogdan Ilea

Publicat

în

Un bărbat din Alba Iulia a ajuns la spital după un accident rutier: A pierdut controlul motocicletei și s-a răsturnat pe carosabil Un accident rutier a avut loc pe raza localității Presaca Ampoiului când un bărbat din Alba Iulia a pierdut controlul motocicletei și s-a răsturnat pe acostament. A fost transportat la spital pentru îngrijiri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea