Rămâi conectat

Actualitate

Polițiștii produc bani pentru bugetul local. Amenzi de aproape 60.000 de lei în doar 3 zile

Bogdan Presecan

Publicat

în

Polițiștii de la Rutieră din Alba au devenit o sursă tot mai consistentă de venituri la bugetul local. Cine nu își plătește amenzile de circulație, ajunge în cele din urmă, dacă nu are proprietăți care să fie executate, să efectueze muncă în folosul comunității.

În zilele de 16, 17 şi 18 noiembrie 2012, Serviciul Rutier Alba  a organizat pe raza întregului județ, mai multe acţiuni ce au avut drept scop prevenirea accidentelor rutiere şi combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa alcoolului, precum şi a celorlalte ilegalităţi la regimul rutier.

În cadrul acestei acţiuni, la care au participat un număr total de 86 de poliţişti din structurile de poliţie rutieră şi ordine publică, au fost aplicate 401 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 58.145 lei, din care 13 pentru consum de alcool, 102 pentru neportul centurii de siguranţă, 36 pentru viteză peste limita legală şi 250 pentru alte abateri constatate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori

Ziarul Unirea

Publicat

în

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori România intră în spaţiul Schengen cu frontierele aeriene (Air Schengen) și maritime începând de duminică, 31 martie. Secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a explicat ce înseamnă acest […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea