Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Polițiștii locali din Cugir, la datorie, pentru asigurarea ordinii cu prilejul Paștelui Ortodox 2021

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cu ocazia sărbătorilor de Paști, polițiștii locali din Cugir vor acționa pe raza localității în mod independent și în sistem integrat cu lucrători din cadrul Poliției Cugir pentru menținerea ordinii publice în zona locașurilor de cult unde se desfășoară ceremonii religioase: bisericile „Sf. Treime” și „Sf.Gheorghe” din Cugir, respectiv „Sf.Ierarh Nicolae” și „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Vinerea.

Activitățile polițiștilor locali vor viza în principal asigurarea climatului de siguranță publică și a respectării de către cetățeni a măsurilor stabilite pentru prevenirea răspândirii virusului SARS CoV 2 în zona locașurilor de cult.

Reamintim că, în noaptea de înviere, va fi permisă circulația persoanelor în intervalul orar 20.00 – 05.00, pentru participarea la slujbele religioase organizate în orașul Cugir.

„Facem un apel la toți cei care vor merge la biserică, ca și în aceste zile să dea dovadă de responsabilitate și să respecte normele de protecție sanitară.

În zilele următoare, polițiștii locali vor monitoriza zonele în care se pot crea aglomerări de persoane: zona centrală, zona parcurilor, precum și zonele în care se desfășoară activități de agrement/picnic (Râul Mare, Râul Mic și ,,Poiana cu Goruni din Vinerea”) în vederea prevenirii depozitării/aruncării deșeurilor și a folosirii neadevărate a focului deschis.

Poliția Locală a Orașului Cugir vă urează Sărbători Pascale pline de lumină și tihnă, în siguranță”, este mesajul șefului Poliției Locale Cugir, jr. Horațiu Găldău.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba

Unirea Ziarul

Publicat

în

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba Doi dintre cei 15 cuvioși și mărturisitori români propuși spre canonizare, proclamarea urmând să aibă loc anul viitor, când Biserica Ortodoxă Română aniversează un secol de la recunoașterea statutului de Patriarhie, au legătură cu judeţul Alba: arhimandritul Dometie Manolache, duhovnic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea