Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Polițiștii din Alba, la datorie de Revelion 2024: Peste 160 de polițiști vor acționa zilnic pentru siguranța cetățenilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Polițiștii din Alba, la datorie de Revelion 2024: Peste 160 de polițiști vor acționa zilnic pentru siguranța cetățenilor

Inspectoratul de Poliței Județean Alba, prin efectivele de care dispune, a luat măsuri suplimentare, pentru asigurarea unui climat de ordine, liniște și siguranță publică pe perioada minivacanței prilejuită de trecerea în Noul An.

Astfel, în perioada 29 decembrie 2023 – 03 ianuarie 2024, peste 160 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliței Județean Alba vor acționa, zilnic, pentru prevenirea și combaterea oricăror evenimente care ar putea afecta liniștea cetățenilor și vor interveni rapid la sesizările privind comiterea unor fapte antisociale. Echipajele de poliție rutieră vor fi prezente în locurile aglomerate, în zonele turistice, dar și pe principalele artere rutiere ale județului, pentru prevenirea accidentelor rutiere și fluidizarea traficului.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Pe durata acestei minivacanțe, vor fi folosite, zilnic, în medie 80 de autospeciale precum și 15 aparate de monitorizare a traficului și înregistrare a vitezei de deplasare a vehiculelor.

Pentru prevenirea unor incidente și asigurarea ordinii, polițiștii vor fi prezenți la manifestările organizate de autoritățile locale, în aer liber, în noaptea de Anul Nou, iar pe artere rutiere ale județului vor fi intensificate acțiunile pentru depistarea celor care nu respectă regulile de circulație rutieră sau conduc sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor interzise.

Precizăm faptul că, în perioada Crăciunului, în județul Alba, nu au fost înregistrate fapte de tulburare a ordinii și liniștii publice, infracțiuni grave, comise cu violență sau accidente rutiere soldate cu decesul sau rănirea gravă a vreunei persoane.

Citește și: Peste 200 de jandarmi la datorie în minivacanța de Revelion 2024: Recomandări ale jandarmilor montani pentru pasionații sporturilor de iarnă

Pentru prevenirea evenimentelor negative, Inspectoratul de Poliție Județean Alba adresează cetățenilor următoarele recomandări:

  • Fiți atenți la folosirea articolele pirotehnice! Acestea pot fi imprevizibile și periculoase, iar utilizarea lor poate cauza vătămări corporale!
  • Nu vă lăsați copiii nesupravegheați, deoarece aceștia pot fi expuși incidentelor survenite în urma folosirii necorespunzătoare a articolelor pirotehnice!
  • Nu consumați în exces băuturi alcoolice, comiterea faptelor antisociale poate fi înlesnită de consumul de alcool!

Conducătorilor auto le recomandăm să nu conducă sub influența băuturilor alcoolice, să evite efectuarea de depășiri riscante, să conducă cu atenție și să nu uite de politețea rutieră!

Polițiștii din Alba adresează tuturor cetățenilor urări pentru un An Nou mai bun, cu sănătate și fericire!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

MESAJE de PAŞTE 2024 haioase. Cele mai amuzante și „funny” urări de trimis prietenilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

MESAJE DE PASTE HAIOASE • MESAJE de PASTE 2024 amuzante. SMS-uri haioase de Sfintele Paşti • URARI și FELICITARI de PASTE hazlii Ai un prieten cu simţul umorului dezvoltat? Dacă da,  atunci nu ezita să-i trimiţi un mesaj funny în perioada sărbătorilor pascale.  Cu siguranţă îi vei aduce zâmbetul pe buze. Iată câteva exemple de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea