// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');
Festivalul Roman Apulum - 2019

Poliţiştii au aplicat amenzi de peste 40.000 de lei cu ocazia unei acţiuni la Galda de Jos

La data de 4 aprilie a.c., între orele 07.00 – 20.00, Secţia 1 Poliţie Rurală Galda de Jos a organizat, pe raza localităţilor rurale din competenţă, o acţiune cu efective suplimentare ce a avut ca scop prevenirea infracțiunilor, creşterea siguranţei rutiere şi combaterea ilegalităţilor.

Poliţiştii secţiei au fost sprijiniţi de poliţişti din cadrul Biroului Rutier Alba Iulia.
Cu ocazia acţiunii au fost constatate şi sancţionate 113 abateri de natură contravenţională, în valoare de 42.390 lei, majoritatea la OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.

Cu ocazia acţiunii a fost identificat un bărbat de 71 de ani, din comuna Ighiu, ce este bănuit de comiterea unei infracțiuni de furt din locuinţă, faptă sesizată poliţiei la data de 31 martie a.c.

Se pare că, în dimineaţa zilei de 31 martie, bărbatul ar fi folosit chei potrivite şi ar fi pătruns în locuinţa unei femei din comuna Ighiu, în timp ce aceasta lipsea de la domiciliu, împrejurare în care ar fi sustras un portmoneu în care era suma de 900 de lei precum şi documente personale.

Bărbatul este cercetat pentru furt calificat.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419