Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Poliţiştii au aplicat amenzi de peste 40.000 de lei cu ocazia unei acţiuni la Galda de Jos

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La data de 4 aprilie a.c., între orele 07.00 – 20.00, Secţia 1 Poliţie Rurală Galda de Jos a organizat, pe raza localităţilor rurale din competenţă, o acţiune cu efective suplimentare ce a avut ca scop prevenirea infracțiunilor, creşterea siguranţei rutiere şi combaterea ilegalităţilor.

Poliţiştii secţiei au fost sprijiniţi de poliţişti din cadrul Biroului Rutier Alba Iulia.
Cu ocazia acţiunii au fost constatate şi sancţionate 113 abateri de natură contravenţională, în valoare de 42.390 lei, majoritatea la OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.

Cu ocazia acţiunii a fost identificat un bărbat de 71 de ani, din comuna Ighiu, ce este bănuit de comiterea unei infracțiuni de furt din locuinţă, faptă sesizată poliţiei la data de 31 martie a.c.

Se pare că, în dimineaţa zilei de 31 martie, bărbatul ar fi folosit chei potrivite şi ar fi pătruns în locuinţa unei femei din comuna Ighiu, în timp ce aceasta lipsea de la domiciliu, împrejurare în care ar fi sustras un portmoneu în care era suma de 900 de lei precum şi documente personale.

Bărbatul este cercetat pentru furt calificat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

15 mai: „Ziua Familiei” 2024 la Aiud. Familiile care împlinesc 50 de ani de la căsătorie, sărbătorite în cadrul evenimentului

Ziarul Unirea

Publicat

în

15 mai: „Ziua Familiei” 2024 la Aiud. Familiile care împlinesc 50 de ani de la căsătorie, sărbătorite în cadrul evenimentului Primăria municipiului Aiud organizează în data de 15 mai 2024 evenimentul „Ziua Familiei”, în cadrul căruia vor fi sărbătorite familiile care împlinesc 50 de ani de la căsătorie în anul 2024. Citește și: Ziua Familiei, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea