Rămâi conectat

Ştirea zilei

Poliţiştii albaiuluieni au destrămat o bandă de tâlhari în serie

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au reuşit să dovedească activitatea infracţională a trei persoane implicate în săvârşirea unei tâlhării, a unei tentative de tâlhărie şi a unui furt prin efracţie. Furtul a fost comis în noaptea de 15/16 noiembrie dintr-un magazin situat pe strada Gheorghe Şincai din Alba Iulia, de Florin B., de 20 de ani, din Sebeş, Cornel B., de 48 de ani, din Alba Iulia şi Ioan M., de 21 de ani, din Sebeş. Din cercetări a rezultat faptul că suspecţii au pătruns, prin efracţie, în incinta magazinului, de unde au sustras bunuri în valoare de 10.000 de lei. Pe baza probelor administrate s-a stabilit că Florin B., Cornel B. şi Ioan M. sunt principalii suspecţi şi de comiterea unei tentative la infracţiunea de tâlhărie ce a avut loc în noaptea de 21/22 noiembrie asupra unui cetăţean de 35 de ani din Alba Iulia. Suspecţii Florin B. şi Ioan M., sunt cercetaţi şi în cazul infracţiunilor de tentativă de omor deosebit de grav şi tâlhărie comise în 6 decembrie la Alba Iulia, când au intrat în casă peste un tânăr şi i-au tăiat gâtul, furându-i banii şi bijuteriile. În 9 decembrie, Florin B. şi Cornel B. au fost reţinuţi şi prezentaţi Judecătoriei Alba Iulia care a emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile. Suspectul Cornel B., era deja cercetat în stare de arest preventiv într-o altă cauză aflată în soluţionare.
În  21 decembrie, poliţiştii au reuşit prinderea şi reţinerea lui Ioan M., care se sustrăgea de la urmărirea penală. Instanţa de judecată a dispus arestarea preventivă a acestuia pe o perioadă de 29 zile. (N.I.T.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Pensii 2024 | Aproape 59 la sută dintre pensionarii din Alba primesc mai puțin de 2.400 de lei/lună, brut, iar cea mai mare pensie este de 50.359 de lei/lună!

Unirea Ziarul

Publicat

în

Pensii 2024 | Aproape 59 la sută dintre pensionarii din județul Alba primesc mai puțin de 2.400 de lei/lună, brut, iar cea mai mare pensie este de 50.359 de lei/lună! Pensia medie a pensionarilor speciali, 16.333 de lei/lună, mai mare de 7 ori decât media pensiei bazată pe contributivitate, 2393 de lei/lună Delegația Fondului Monetar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea